Kızlar merhaba bundan 1sene önce doğum yaptım şuan yeniden hamileyim oğlum var çok aktif sürekli peşindeyim artık kahvaltı akşam yemeği olmak zorunda yemek yiyecek falan derken hamile olduğumu unutuyorum şimdi ki tavsiyem hamileliği bulantılı kusmalı halsizlik olu geçen hamilelere şuan bende sabah ilk kalkınca başlıyorum bulantı geliyor baş ağrısı vuruyor hemen yüzümü soguk su ile yıkıyorum bi kendime geliyordum gelmek zorundayım 😂 kahvaltı en önemlisi gerçekten kalkınca 1saat aç kalınca bulantım gene başlıyor ama aç karnına Bulantı ilacı içip hemen kahvaltı edince o gün senden iyisi yok bulantıdan eser kalmaz ilk hamileğimde çünkü sabahları bulantım olurdu evde yemek bekleyen yok iş yok geri yatardım o bulantı geçmezdi ama günün ilk yemeği gerçekten bulantıyı çok etkiliyordu bunu anladım ilk hamileliği iliğime kadar yaşadım doğuma giderken bile kusuyordum ama bu sefer aktif olduğum icin biraz bastırıyorum (başka hamilelik icin sormamız istediğiniz birşey varsa tavsiye vs cevap veririm☺️)