Emekce Yarın sabah sezeryanla doğuma gireceğim.Uyku tutmuyor.Aylardir bugünü bekledim ama şimdi de bebeğinin benden ayrılmasını istemiyorum.Öyle garip tuhaf bir duygu ki.Bugun herkes sevinçli mutlu ben mutsuzdum ve herkesi kırdım geçirdim gerginlikten.Acab ben gibi hissedenler oldu mu?
Helinrojbinn Emekce hormanlara veda ederken bne 😆😆😆 ayrica bebeginden ayrilmiyor ona kavusuyorsun yuzunu goreceksin acaba nasil bisey sesi gulusu bakisi rengi ayy dogsada direk baksam her yerini kurcalasam diyorum ikinci gebelik daha bi heycanliymis sanirim senin ilk ilkler ikinciler gibi heycan verici degil streslisin ama bu sekilde doguma girme bebegin etkilenir guzel seyler dusunsene yarin bu saatlerde onu emziriyor kokluyor olacaksin rabbim sag salim kavustursun bnde sanci beklemekteyim son 3 gun keske smdi gelse 💖💖💖
Janjanes Emekce bnde aynı sabah 9 gibi sezaryanım var bebeğimden ayrılacağım diye çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum
tgul Emekce Annelik delilik diye boşuna demiyorlar 😂 imkanım olsa senelerce taşırım herhalde ama bi yandan da kavuşmayı dört gözle bekliyorum 😊
Esradgn3558 Emekce benim 26 gün var ama aynı duygular bende de var hem mutlu oluyorum hem bedenimden ayrılacağı için ağlıyorum 🥲
Esradgn3558 Janjanes güzel şeyleri düşün şimdi kokusunu , sonra kucağına koydukların da ellerinin vücuduna değmesini , onu izleyerek emzireceğini sana bakışını 🥰🥰 🥲 ben de hep ağlıyorum çok değişik hem veda hem kavuşma bir arada 🥲😍
Esradgn3558 Emekce kokusunu düşünsene ne güzeldir içine çekeceksin onu doya doya böyle git doğuma ben öyle düşününce iyi hissediyorum 🥲
Janjanes Esradgn3558 evet haklısınız hem veda hem kavuşma rabbimin işi işte binlerce kez şükürler olsun saatler kaldı gözümde gram uyku yok
Esradgn3558 Janjanes aslında bir iki saat uyusanız iyi olur bebeğiniz kucağınızdayken daha dinç olursunuz😇 ama tabi anlıyorum ben de olsam uyuyamam heyecan korku endişe mutluluk hüzün hepsi bir arada annelik işte böyle bir şeymiş şükürler olsun Allah isteyen herkese versin 🤲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🥰
Janjanes Esradgn3558 amin canım inşallah uyumaya çalışıyorum ama yok olmuyo bebeğimden ayrılmak asla istemiyorum
Serrax Emekce dün bu zamanlar aynı şeyleri hissediyordum,şimdi bebeğim kollarımda sezaryen sonrası gaz sancısıyla uğraşıyorum😂 ama çok tatlı sancılar gelip geçici Allahın izniyle. Sağlıklı kolay doğumlar dilerim ❤️
Serrax Emekce ve ben de hiç uyumadım hala uyuyamıyorum🙈 bebişe hazırlık yapıyorsun boşver illa uyumak lazım değil😊
Janjanes Bende daha hiç uyumadım son kez eşyalarımızı kontrol ediyorum ve çok acıktım hiç birşey de yemiyorum
Emekce Esradgn3558 evt dün doğumum gerçekleşti.Cok şükür bebeğime kavuştum.Minnak bir kızım oldu.Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Dogum hikayemi ayrıntılı yayinliycam
milla-s İnşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebeğinize🙏🏻 Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin🤩
Esradgn3558 Janjanes allahım yardımcın olsun şifa versin ikinize de canım benim sezaryen olacaktı senin niye öyle durumlar gelişti ki , allahım sana güç versin dua edeceğim ikinize de şu mübarek günde kıyamam sana şimdi iyi misin