Masalannesii Kızlar 21 haftalık hamileyim sol bacağımi tamda kalçaya bağlayan yerde inanılmaz bir ağrı acı var yani oturdugum zaman kalkamiyorum kalktigim zaman oturamıyorum neyden kaynaklı bu ağrı yürürken bile etkiliyor beni yaşayan varmı bu durumu
Yaagmurr Masalannesii canıö magnezyum eksikliği aynı sebepten acile gitmişliğim var maden suyu muz yoğurt veya magnezyum (tabi bunu doktoruna sorarak) kullan baya rahatlarsın
Kubraa-94 Masalannesii rahim genişledikçe baskı yapıyor doktorunuza danışın magnezyum kullanırsanız geçer 😊 bende aynı şeyi yaşadım çok acı veriyor tahmin ediyorum 🙏🏻 Geçmiş olsun
Dilaraydin07 Masalannesii Evet magnezyum eskiligi yapar. Birde temizlik falan yaptınız mı veya yaparken belinizi yordunuz mu? Ben ne zaman temizlik yapsam o dediğiniz oluyor çünkü
Masalannesii Kubraa-94 teşekküler bilgilendirmeniz için doktoruma danışıcam en kısa sürede sagolun 🙏🌸
Masalannesii Dilaraydin07 aynen diğer arkdaşların dediği gibi magnezyum eksikliği sanırsam eve bugün temizlik yaptım yoruldum birazda olsa ondanda kaynaklı olabilir teskkurler bilgilendirdiginiz için doktoruma danışıcam bu konuyu 🙏🌸
Dilaraydin07 Masalannesii Çok yormayın kendinizi halılara falan süpürge tutarken özellikle zorluyoruz farkında olmadan. Ben artık eşime bırakıyorum süpürge işini çok içime sinmesede 😂 sizde yormayın belinize zaten bebiş ten dolayı yük biniyor birde bu şekilde bindiriyorsunuz. O da kalça ve bacaklara vuruyor
Masalannesii Dilaraydin07 aynen doğru söylüyorsunuz süpürge tutarken farkında olmadan zorlanıyoruz en iyisini yapmışsınız eşinize bırakarak 🤭 eşim yapıyor sağolsun çalışmadığı günler teşekürler düşünceniz için 🙏🤍
Dilaraydin07 Masalannesii Sizde sağolun 😊 Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza bu arada bende 21 haftalık hamileyim
Masalannesii Dilaraydin07 aminn hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebisleri ayy ne güzel 🙈🙈 hareket durumları nasıl cinsiyetiniz ne 🥰
kucuktosbik27 Masalannesii doktoruna şikayetlerini söylersen ilk iş magbezyum verir kas ve sinir sistemini magnezyum rahatlatıyor ne derece önemli olduğunu çekmeyen bilmez fibromiyalji hastasıydım kas romatizması deniyor işte ağrıların tarifi yok. Rahatsızlığım geçti ama kaslar çok güçsüz ağrıyı seğirmeyi krampları gemen geçiriyor magnezyum ☺️
Dilaraydin07 Masalannesii Erkek olacak inşallah daha yeni öğrenebildik göstermedi detaylı ultrasona kadar 🤭 hareketleri iyice sertleşti ilkinde balık kıpırtısı gibiydi şuan baya sert vurmaya başladı dışardan hissediliyor bazen hatta. Sizde nasıl durumlar cinsiyeti nedir? 😊🥰
Masalannesii Dilaraydin07 bende 15.haftamda öğrenmiştim kız olucak allah nasip ederse kızlar daha nazlı olur derler ama sizinki erkek olmasına rağmen nazlı çıktı 🤭 benimkininde hareketleri sertleşti bayağı bayağı hissediyorum artık dışardan hissedemedi daha kimse kızım hareket ettiği zaman hemen eşim elini koyuyor ama kızım o an duruyor 🤭🤭🥰
Masalannesii kucuktosbik27 geçmiş olsun sizede bilgilendirdiginiz için Çok teşekkür ederim doktoruma danışıcam en kısa sürede 🙏🌸
Dilaraydin07 Masalannesii Sormayın zaten bizim bütün testlerimizde kız görünüyordu ne nub teorileri ne çin takvimleri nede karnımın şekli hiç biri erkek değildi ama benim oğlum çok sürprizli zaten🤭. evet anlık yakalamak gerekiyor 😊 yoksa elini koyunca duruyor hissediyorlar mi elimizi koyduğumuzu bilmiyorum.
kucuktosbik27 Masalannesii teşekkür ederim ilerleyen haftalarda ağrılar artıyor kramplar oluyor onlar ininde mecbur mgnezyum kullanıyoruz zaten ☺️
Helinrojbinn 2 gebeligimdede yasadim sanki bacakla kalcanin arasina atim sikisiyor gibi magnezyum verdi doktor icseydim gecerdi belki icmedim 😊 hamilelegimin sonlarina kadar ikisindde cektim kiz ikiside kizlarda oluyormus daha cok