Matmazel_ Arkadaşlar 37 haftalık olduğumdan telaş sardı . Öncesinde 5 aylık erken doğum kaybım var 11 saat suni sancı ile doğurdum bu sebeble biraz korkuyorum ,Epidural doğum düşünüyorum araştıran ya da öneren var mj :)
gulsahaliarya Matmazel_ bende epiduralli normal doğum yaptım. Epiduralden sonra yemek yedim sonrasında uyudum. Ebem bi uyandırdı hadi doğuma diye. Çok rahatlık ya epidural 💕
BelisinAnnesi Epidural mükemmel birsey ya 🥰 kızımı öyle doğurdum şimdi oğluşumla 22 haftalığız inşallah yine nasip olur . Misss mis 😍 Ne sancı ne ağrı epidural olup gelip yatıyorsun ohhh 🙂 açılman hemen 10 cm oluyor .Tabiki öncelikle bunun için kendiliğinden 4 cm açıklığın olması lazım yoksa epidural yapılmıyor . Yarım saat epidural işlemi sürüyor . Sonrasında ben 40 dk yattım çatala çıkmamla doğurmam bir oldu 👍 Kesinlikle o anki durumunuz elverişli olursa kesinlikle isteyin 😇
Matmazel_ BelisinAnnesi yaaa inşallah nasip olur öncesinde 20 haftalık 11 saat ile suni sancı çeken biri olarak korkuyorum açıkcası sancıdan o yüzden epidural araştırayım dedim ,