Balmm11 Ninam Regl ağrısının bel ve kasıkta aynı anda başlaması gibi oluyor belde başlar kasığa girer, kasıkta başlar bele girer
MelisaMila Ninam Benim bel ağrısıyla ilerledi.Nişan geldikten sonra kıvrandırır şekilde devam etti Ama acil sezeryana alınmıştım kasığımdaki fıtık şişince. Yani tek bilgim bu.
2prensesannesi1 Ninam cnım önce adet sancısı gibi başlar sonra bele vurur 10 dakikada bir oluyorsa bu sancı Doğum başlıyor demektr bende öyle olmuştu
Kepiiiiianne Henüz dogurmadım sezeryan olucam ama doktorum belden kasıklara dogru duzenlı aralıklarla gıren ağrılar Oldugunu söylemişti. Dakıka tutun🙏🏻
Mirayse1 Ninam dayanılacak gibiyse telaş etme hemen öncelikle doktorun gelicekse doğuma ona ara ve danış. sıcak dusa gir 10dk da bir yada 7dk da bir gibi düzenliyse kesin doğumdur. Eşin tetikte olsn sonra hastaneye gexersnz o sırada kasılmalar sıklasabilir
Enk3333 Ninam ne mi yapmalısın doktorun varsa doktorunu aramalısın hastaneye koşmalısın Nst den bakıp takibini yapsınlar
kucuktosbik27 Ninam hastaneye git canım kaç haftalıksın en azından bir nts ye sokarlar açılman birşeyin varmı diye bakarlar
babymam0304 Ninam gozunuzaydin.doğum ağrısı nasıl ben size sorayim şimdi belim agrio benimde ama he0 sizlio 1 2 saattir
Ninam 2prensesannesi1 kusura bakmayın canlarım benim biraz talihsiz deneyimim oldu normal doğumu anlamam uzun sürdü hastaneye gittik doğum başlamış suyum geldi sezeryana aldılar :) bebeğim iyi ben iyim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim