deRy_mOm Merhaba Kızlar, Herkese İyi Geceler… 32+1 deyim ve bu saat oldu yatamıyorum heryerim kaşınıyor delircem. Sizde böyle bir durum yaşadınızmı lütfen akıl verin..
Damlladamlla deRy_mOm bende yaşadım Canım 34 haftalık hamileyim kıyafetler de bazen çok etkiliyor üstüne bol pamuk pijamalar giyersen uyurken daha rahat edersin bende işe yarıyor ferahlıyorum
duranneslihan0110 deRy_mOm ben de aynı durumdayım ağlıyordum geceleri o kadar yani doktor uyuz olmuşsun dedii
MSA001 deRy_mOm Biz uyuz olduk ailece çok zor atlattık 8 ay çektik, tam geçti dedim hamile kaldığımdan beri sankı tetikledi daha çok kaşınmaya başladım acaba sizde uyuz olmuş olabilirmisiniz? Doktorunuza danışın bence
deRy_mOm MSA001Neden uyuz olunurki ben anlamadm nasl olmş olablriim bu gece başladı kaşntım daha; ( henüz doktoruma soramadım…
MSA001 deRy_mOm Bize eşimin yeni aldığı bir gömlekten bulaştı daha önce uyuz olmuş biri denemişse hemen bulaşıyor yıkamak bile fayda değilmiş aynı zamanda çok afedersiniz uyuz bırının giydiği kullandığı herşeyı kaynatmada yıkanması ve çorap dahı olsa ütülenmesi gerekıyor
Omerhatice deRy_mOm bendede yanma var kaşıntı bi ara oldu geçti 25 haftaligim huzursuz bacak sendromu var maalesef yanıyor diz kapağından aşağısı aleeeeeev aleeev yanıyor 🤦♀️
Emine1212 deRy_mOm isterseniz bir doktorunuza danışın.Gebelik alerjisi olabilir.Genelde bazı gebelerde bu kaşıntı meydana çıkıyor.
Mormenekse deRy_mOm 6.ayımda baasladı deliriyodum hiç bi şekilde gecmiyo doğum yaptım bitti tetiklicek seyler yememeye calıs tatlı tuzlu yediğimde cok tetikliyodu
cloverart deRy_mOm ben yediklerime dikkat ettim öyle geçti. Sabaha kadar uyuyamıyordum ayaklarımın altı yanıyordu kolanya krem sabaha kadar sürüp duruyordum. Tuzu yağlı kızartma hamur işi kafein hep kestim şuan çok şükür hiç birşey kalmadı.