Slvr Kasinti , ayaklarimin alti , avuc icim , suan kollarim surekli kasiniyor , kasimayip soguk kompreks yapiyorum daha da kotu olmamasi icin 😥😥😥
GlgnOlgn Burun tıkanıklığı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bide kıl dönmesi hiç olmazdı her yerden patlıyor 😔
Aslisvvl Maksat bölgeme çok yakın içerden top gibi bişiy geliyor.elimle yokladım bilye gibi inşallah hemoroid değildir. Çok korkuyorum.
Cigdemanne_01 Minik_kalplim_ benim bacaklarımda ve karnımda kilodan dolayı çatlamalar meydana gelmişti. Hala var şimdi kremlerle götürüyorum az kaldı
MervErdo Kuyruk sokumu ağrısı diye bişey de varmış sanki o kemik kırılmış gibi ağrıyo önceden sıskalıktan kıçımın üstüne rahat oturamazdım kemiklerim batardı şimdi totom butlandı ama kuyruk sokumu ağrımdan oturamıyom 😂😂
tandirella001 Best11 Canım görünce yazmak istedim. Sivilce lekelerimi geçiren bir şey var sana da önermek istedim. Sarı kantaron yağı. Hançer yarasını bile tedavi eder derler. Ben de her akşam sürüp uyudum cilt temizliğinden sonra krem gibi. Hem güneş koruyucu etkisi falan da var. Alnımda sivilce izleri vardı geçti gitti
tandirella001 Minik_kalplim_ göğüslerimin ucundaki halka normalde beyaz tenli olduğum icin o halka görğnmezdi bile böyle pudra pembesi gibiydi şimdi koyu pembe gibi olmuş dudak renginde 🤭🤭🤭 bide vücudum yandan bakınca s harfi gibi duruyor hahahaha daha 4. Ay bide 🤭
Htcyalmanci Damlladamlla benimde karnım çok büyüdü 23. Haftadayım geçen gün hastahaneye gittim ikiz mi diye sordu birisi 😒