kucuktosbik27 Minik_kalplim_ beni en çok göğüs ucu rengi değişiyor ya o rahatsız etti hiç hoşlanmıyordum kahverengi olmasından ama bebişimin ilk belirtilerinden diye kabullendim Allahtan😅 sivilceler et benleri çıktı benlerden dolayı huzursuz olmuştum onud kabul ettim normalmiş zaten geçiyormuş doğumdn sonra ufak tefek çatlaklar oldu normal şeyler yani anormal birşey yok bence bide bikini bölgesinde kararma oldu yeni yeni en kötüsü bu sanırım geçiyormu onuda bilmiyorum ama çok sinirimi bozdu inşallah geçiyordur 🥺
tandirella001 Best11 Canım görünce yazmak istedim. Sivilce lekelerimi geçiren bir şey var sana da önermek istedim. Sarı kantaron yağı. Hançer yarasını bile tedavi eder derler. Ben de her akşam sürüp uyudum cilt temizliğinden sonra krem gibi. Hem güneş koruyucu etkisi falan da var. Alnımda sivilce izleri vardı geçti gitti
Babybump En garip şey önce lazerli vücudumun bütün kılları sanki hiç lazer olmamış gibi hatta öncesinden daha fazla olacak şekilde çıkarması, sonra bir kere ağdaya gidip gelmemin akabinde bu sefer bir daha hiç kıl çıkmaması 😂
Mercimek26 Göğüslerimin kahverengi yerlerinin tuhaf bi şekilde genişlemesi nokta nokta renk dağılımı var gibi özellikle bugün dikkatimi çok çekti 🙄
Damlladamlla Minik_kalplim_ gerçekten öyle doğum yapan annelerin hepsi hamilelik zamanlarını özlediklerini söylüyorlar bende ne kadar ağırlaşırsam ağırlaşıyım son zamanların keyfini çıkartıyorum sende öyle yap Canım
Babybump Minik_kalplim_ valla ben de anlamadım orman gibi olmuştum lazere gitmeden önce üst bacaklarımda hiç kıl yoktu oralarda bile kıllanma oldu cok üzülmüştüm sonra ağdaya gittim lazer yasak olduğu icin 3 ay olacak hala kıl cıkmadı genital bölgemde 3-4 tane cıkmıs bi de koltuk altında ama gerçekten 3-4 tane sayılı yani bacaklar ise bomboş tek bi tüy bile yok bu nasıl oldu hiç anlamadım ama rahatsız değilim tabi bu durumdan 😂😂
Minik_kalplim_ Damlladamlla özleyeceğimi sanmıyorum 😂😂😂 ama 2.trimester döneminde biraz daha rahatım 🥰 3.nasıl olur bilemem 😂 göbeğim bi var bi yok 🙄bulantım yok denecek kadar az ama aniden geliyo 🙄 herşey evlatlarımız için napalım 💕