2prensannesi06 Kızlar doğumuma en fazla 3 haftam var. Eşime yarın hurma aldırcam yemeğe başlıcam artık ama hurmanın birsürü çeşidi var doğum için hangisi daha etkili acaba yada normal klasik ramazan hurması mı aldırsam ki fikri olan varmı 🙄 💕🤲
NilGrl 2prensannesi06 valla doğum için hangisi uygun bilemem ama tad olarak kudüs hurmasının üstüne tanımam kilosu biraz pahalı. 90 tl den başlıyor 110 a kadar gidiyor ama zaten sayılı yeniyor her gün. Normal hurmadan 3 tane yerine bundan 1 tane yenir etli ve çok lezzetli ☺️
Duygucnr 2prensannesi06 Medine hurmasinin hangi cesiti olursa olur glikoz srubu olmasin guvenilir yerden olsun. Kg 35 tlydi ben 2 kg aldim 10 gundur yiyiorum
Krizantem_ NilGrl Kudüs hurması çok güzel evet ama ben hiç almıyorum çünkü Israil in genetiğini değiştirdiği hurma diye biliyorum araştırabilirsiniz.
2prensannesi06 Duygucnr karışık aldırıyım o zaman bide çok vıcık vıcık olanı yiyemiyorum açıkcası sert olanlar güzel oluyor klasik hac hurması 😁
minikbaby06 Duygucnr nerede yaşıyorsunuz ya ben dün Sivas’tan 65 TL’ye aldım kilosunu klasik Medine hurması kazıklanmışım resmen 😂
Cerotti30 Acve hurmasının doğum için iyi olduğunu duymuştum bu hurma çeşidi Hz. Peygamber efendimizin (SAV) kendi elleriyle diktiği hurma çeşidiymiş Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻
NilGrl ArminN ayy valla de hakkını helal et nolur. Yakınsak hemen göndereyim size ya da alın yiyin lütfen 🙄😞🥲
2prensannesi06 minikbaby06 ankara da yaşıyorum eşim acve hurması almış bide yaş hurma almış acvenin kilosu 90 tl miş 🤭 yarım kg ondan yarım kg yas hurma almış