Yasmink Ay kızlar 38 oldum an itibariyle bi okuyayım bebeğimin gelişimi nasılmış diye bebiş doğdu butonunu gördüm çok sevindim ya ay çok mutlu oldum. 1 nisanda doğumum nasipse☺️🌸💜❤️💓
MgDmr Yasmink ben de bugün 38 oldum ❤️ Ve yanlışlıkla o butona bastım 😱 ay nasıl korktum beni happy kids e yönlendirecek diye. Allahtan yanlış alarm diye bir seçenek çıktı karşıma hemen ona bastım 😂
Duygus97 Yasmink ay maşallah 😍 ben de birkaç yerde okudum Allah Allah nerde bu bebek doğdu butonu diyordum demekki ilerde çıkıyormuş 😀 sağlıkka gelsin inaşallah 🤲🏻
Yasmink MgDmr ay ben de basmak istedim yasak ya🤣tuttum kendimi iyi bari iptal olayı varmış sevindim☺️😀
MgDmr Yasmink aynen geri dönüşü var canım merak etme 😅 az kalmış doğumuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗 1 nisana kadar sabret 🥰
Yasmink MgDmr amin amin çok şükür bu günleri gördüm ya bebek kanala girmiş yalnız hemen doğar mı?bilginiz ya da fikriniz var mı bu konuda evde suyum gelirse 1 nisanı beklemesse diye korkuyorum
MgDmr Yasmink Yasmink Yasmink doğum kanalına girdiyse suyun gelince beklemezler gününü. Bizimki baş geliş pozisyonunda ama kanala tam inmemiş doktorum 40 a kadar bekleyelim dedi bakalım ne zaman gelmeyi tercih ederse 🤗
Yasmink Nundiyebiri sanırım evet☺️38 oldum gece o buton çıktı☺️🌸☺️Siz de 38 olunca görceksiniz inşallah☺️
Yasmink MgDmr 1 nisana gün aldım bugün spinsl sezeryan olucam kendi isteğimle normalden çok korkuyorum. Kanala girmiş ya 1 hafta bekler mi bebek ? Nasıl olur yani. Kanala girince hemen geliyomuki🙄
MgDmr Yasmink İnan ben de bilmiyorum ilk gebeliğim. ben de normal olsun istiyorum hatta kanala girsin diye iki gündür evde egzersizler yapmaya başladım 😂
Yasmink MgDmr Allah gönlüne göre versin inşallah normal doğum yaparsın ☺️🙏🏻☺️bende o cesaret yok ameliyat olcam sanki amrliyat çok iyi bişey de işte🙄😔😩
MgDmr Yasmink normal ya da sezaryen, bence anne hangisinde kendini daha rahat hissederse tercih etsin 🤗 önemli olan sonuç, ikisinde de kucağımıza dünya tatlısı yavrularımızı alacağız🥰 sağlıklı ve huzurlu bir doğum olur inşallah herkes için 🤗