3erkekannesi Kizlar tam 41 haftam doldu dün nişanım geldi şimdi de az az sancılarım var sizden ricam hep birlikte bir birbirimize dua etsek Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.hepimize inşallah 🤲 yazan herkese sancılarımla bende dua edicem🤗
Mom090 3erkekannesi İnşallah Sağlıcakla, kolaylıkla kucağına alırsın miniğini 🌼🤲🏻Rabbim kolaylık versin canım benim. Hayırlı doğumun olsun inşallah.. Moralini yüksek tut, bol bol duânı et Allah’ın izniyle göz açıp kapatıncaya dek bitmiş olsun ♥️
Merve50 3erkekannesi rabbim bir avazda doğurmak nasip etsin canım 🤲🏻♥️ Bebeğin ve sen sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu güzel serüvenide 🌸
3erkekannesi Mom090 inşallah canım benim aynı.durumda olan.evlat bekleyen arayan kim varsa Rabbim hepsinin gönlüne göre nasip etsin senden de Allah razı olsun🤲🤗
Baby-yase Bebisine karnındayken dokun yavruna. Bu eller benim elim değil evladım Fatma anamızın eli de.. Kolay gelsin, elin kuş olsun, Hızır yoldaşın olsun. Sağ salim kucağına al..
3erkekannesi Baby-yase Nasıl güzel duadır 🤗 Allah binlerce kez razı olsun kuzum Rabbim gönlünde ne varsa sana nasip etsin insallahinşallah🤲🤗
3erkekannesi abidin-zeynep Allah binlerce kez razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah 🤲🤗
3erkekannesi Anneoluorum Amiin Allah binlerce kez razı olsun kuzum Rabbim.seninde gönlüne göre versin inşallah 🤲🤗
Aycha 3erkekannesi Allah, bebeğinizi sağlıkla, kolayca kucağınıza almayı, güle güle büyütmeyi nasip etsin.
3erkekannesi Aycha Amiiin hayırlısıyla inşallah Rabbim kavuşmayı nasip.etsin kimselere aratmasin gönlünüzde ne varsa yaşatsın 🤲🤗
12Yaren-onur 3erkekannesi inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim müjdeli haberini bekliyoruzzzzzzz dualarımız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
3erkekannesi 12Yaren-onur İnşallah hayırlısı ile haber ederim Rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲🤗
balkiz12 3erkekannesi Rabbim yar ve yardımcın olsun bi avazda inşallah canım benim Rabbim yolunu verir sen gönlünü ferah tut bol bol dua et ❤️Hayırlı doğumlar diliyorum 🌹
3erkekannesi balkiz12 Allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım hayırlı evlatlar nasip.etsin herkese inşallah Rabbim🤗🤲