Ates21 Kızlar 22 haftayim günde 3 litre su iciyorum ilerde ödem oluşur mu yada olmaz mı su etki eder mi düşünceleriniz nelerdir siz kaç litre su iciyorsunuz
NAZ2333 Ates21 bende 3 litre iciyorm odem yapmaz canm aksine faydali su her doktor bol su icilmesi gerektigini soyluyor . Afiyet olsun
Dilek0809 Ates21 ben de 3 litre içiyorum günde 3 litre gebelik için fazla değil normalde bile en az 2-2.5 öneriliyor
Mervee26 Ates21 ben normalde hiç su içemeyen biriyim. 2-2.5 litre tüketmeye çalışıyorum. 37. Haftadayım ödemim olmadı çok şükür. Kendinizi zorlanarak 3 litre içebiliyorsaniz çok güzel 😊
Nurcihn Denizyildizii 3 litre fazla ve zarar değilki 😊doktorum bana günde 3 litre su iç diyor icebilsem 3.5 bile icerim
Ates21 Mervee26 Hergun önüme su şişelerini doldurup koyup içmeye çalışıyorum akşama kadar 3 litre içiyorum yavaş yavaş insllah bendede olmaz ödem 🙂
Mervee26 Ates21 zorlanarak diye düzeltmiş telefon zorlanmadan yazmıştım aslında. İnşallah olmaz ödeminiz 😊🤗
aydinaleyna61 Ates21 biz 38+1 deyiz ve en başından beri bende günde 3 litre su içiyorum ve düzenli bir beslenmem vardı kilo alışım da normal ilerledi ve son haftada olmama rağmen ödem oluşmadı ve doktorum da en az günde 2.5 3 litre su içmemi önermişti.
Esosun Ates21 3-5 arası içiyorum ben suyun fazlası ödem yapmaz ödem atar aksine😊 33 haftalığım daha ödemim oluşmadı çok şükür hemde tansiyon ve şeker var 🧿😁 onlara rağmen ödemim yok
Denizyildizii Nurcihn ben ismini hatırlamıyorum ama tv de bi doktor söylemişti sanırım prof lardan biri. Hamilelikte su içmek önemli 3 3.5 lt. İçin ama yazın. Kışın ise böbreklerinizi yormamak için 2 buçuk litreyi geçirmeyin demişti o yüzden sizede o şekilde söyledim. Ama tabi size doktorunuz nasıl dediyse öyle yapın
aydinaleyna61 gulesra hamileliğin ilk 4 ayında 6 7 kilo verdim o kiloyu 2 kilo farkla geri aldım sadece çok şükür boyumun da avantajı var göstermiyorum
SeymaK Ates21 ben de 3 litre içiyorum çoğunlukla bi zararını görmedim 37. Haftadayım şuan hiç şişliğim ödemim falan da yok ama diyet de yapıyorum hamur işleri beyaz ekmek kızartma makarna pilav gibi şeyler yemiyorum ben tuzlu da yemem 🤣 ondan olmamış olabilir
dlnyny Ates21 doktorum 3litre içmem gerektiğini söyledi tamamen su ile tamamlayamazsan da hoşaf,ayran,maden suyu tüketerek tamamlayabilirsin demişti hatta bir zararı olacağını sanmıyorum🙃