Goncagul27 İyi akşamlar kızlar 25 haftalık hamileyim aşırı kabızlık ve gaz sancım var akşam yemeklerinden sonra hazımsızlık var midem şişiyor kusuyorum sizde de var mı
Bilge44 Goncagul27 Akşam yemeklerini çok erken yiyip daha bir şey yemiyorum. Yoksa yere göğe sığamıyorum 😂 Akşamları çok bir şey yememek lazım sanırım. Bir de doktorum 26. Haftada bana magnezyuma başlattı o kabızlığı engelliyor tavsiye ederim. Doktorunuz yazdı mı bilmiyorum ama🥰🤷🏻♀️
Goncagul27 Bilge44 aynen bende öyle oluyorum akşam yemeklerinden sonra yerimden kalkamıyorum 🤭☺️magnezyuma başlamadım daha 26 haftada kontrolüm var gittiğimde söylerim doktoruma
Bilge44 Goncagul27 Magnezyum hem kasılma hem ağrılara iyi geliyor. Ayrıca kabızlık ve hazımsızlığa. Eğer bir de demir hapı kullanıyorsanız o da kabızlık yapıyor 💊 Tabi sorun doktorunuza verir belki 🥰 Soda için bir de akşamları birer tane tansiyon sorununuz yoksa 😍😍
Orticci Ben probiyotik hap kullanıyorım doğal tamamen doktorum verdi o ilaçdan sonra gaz tamamen bitti her gün tuvalete çıkıyorum
Goncagul27 Orticci Çok iyiymiş gittiğimde doktorumla konuşurum bu durumu kan ilacımı değiştirdi ama fayda etmedi