Zehraerdgn Kızlar bebekleriniz ne zaman döndü. 35.haftamdayım hala makat gelişinde. Sağlıklı olsunda doğum şekli önemli değil diye düşünenlerdenim fakat sezeryandan korkuyorum engel olamıyorum.
Prensesannesi41 Zehraerdgn benim ki 26da bas asagıydı 34 te kanala yerleşti canım ama doğum zamanına yakın bi süre de dönen bebekler de oluyomus doktorum söylemişti
Esradgn3558 Zehraerdgn benim 30.haftada gittiğimde ters duruyordu doktorum egzersiz yazdı zaten kendim de her gün yürüyüş yapıyordum 34.hafta kontrole gittiğimde doğum pozisyonu almıştı
ozlemak42 Zehraerdgn son anda donenlerde varmış benim ilk bebeğim dönmemisti yine de beklemek istemiştim ama kizim beklemeyip gelmeye kalkti makat geliş olunca acil sezeryana alindim sezeryanda korkulacak bişey yok narkozdan sonra basliyor ağrıların ama onlarada dayaniyorsun
Pemberuyam_ Zehraerdgn 33+5 de gittiğimde başı aşağıda normal doğuma uygun dedi doktorum.Bebek döndüğünden beri çok zor yürüyorum.
7676 Kacıncı haftada döndü bilmiyorum ama 35.haftada dönmüştü her bebek farklı son hafta bile dönen var yürüyüs yapmak bebegin dönmesine yardım ediyor ama