Esraa54 28 ve 29.haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı kaçtı🤗Birde 30.haftadan sonra bebekler daha mı fazla kilo almaya başlıyor haftada?Eğer öyleyse Öncekine göre ne kadar fazla alıyolar🤗
BNNRTNCKLC Esraa54 26+4 de kontrolüm vardı kilosu 1174 gram çıktı 28 hafta ile uyumlu dedi şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bişey çıkmadı 00.00 itibariyle 26 haftalık oldu bebeğim önemli olan doktorun bebeğin için ne söylediği kilosu iyi dediyse sorun yok 300 gram az olur çok olur hiç takma anne ve babanın minyon ya da iri olması da etkiliyor bu durumu
Esraa54 hazal2131ds benim 28+1′de 1600 geldi.Doktor maşallah iyi dedi.Şeker yüklemesi yaptırmamıştım tokluk şekeri normal çıktığı için hemşire gerek yok demişti.Geçen gün tokluk şekerime baktırdım tekrar bu sefer tam sınır çıktı.Diyet önerdi başladım iki gün oluyor.Bu bebeğin gelişimini etkiler mi acaba diyet yani
hazal2131ds Esraa54 evet biraz fazla gibi kilosu. şeker yüklemesi bende yaptırmamıştım daha doğrusu doktorum yapmadı açlık tokluk baktı normal dedi, sonra içim rahat etmedi bugün başka bi oktora gidip yaptırdım normal çıktı çok şükür. Bence yaptırın.
hazal2131ds Esraa54 benim 28+6 da yaptılar işte. Yapılıyor her türlü sıkıntı olmuyor .24-28 arası yaptırmadın, sonrasında yaptırmak istedin yaptırabilirsin.