minikfare1 Kbrakayan illa ki bişeylerden tiksinme yaşanabilir her gebede farklı şeyler ya da hiç bişeyden tiksinme
Zeynep_18 Kbrakayan ben 😬 25. Haftadayım şuan 1 aydır anca yiyebiliyorum ilk zamanlar görmek bile istemiyordum kokusu çok ağır geliyordu zamanla geçiyor
minikprensimmm123 Kbrakayan Turşuyu o kadar çok severdim ki şimdi sofraya bile koydurmuyom tiksinme değil ama yemek istemiyorum midem bulanıyor zaten ne yesem çıkıyor 🤣
Kbrakayan minikprensimmm123 aynı şeyleri yaşıyoruz canım oysaki en sevdiğim şeydi 😕 cinsiyetiniz bellimi
minikprensimmm123 Kbrakayan Yok canım haftaya ikili teste gidecem o zaman soracam sizin ki belli mi acaba 🤗
minikprensimmm123 Kbrakayan Hayırlısı olsun canım benimde 2 kaybım var inşallah bunda kucağıma alırım 🤲
NAZ2333 Kbrakayan tiksinmedim hic bayilarak yedim aserdim gunlerce. Gebelik sekeri cikti eve sokmadim yasak ama aklima gelmiyo degil😢ayrica aserdigim yemek vs ilk yedim sonra tiksindim aylarca yiyemedim simdi yavas yavas yemeye basladim
Kbrakayan minikprensimmm123 inşallah canım benim Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah 🌺 sağlıkla yavruna kavuşursun 🙏