Ece-Nur Deniz2136 bizim en son 2800 dü Pazartesi tekrar kontrol var bakalım kaç olmuş evet kilo çok olunca normal doğum olmaz 😊
Deniz2136 Ece-Nur çabuk kilo alıyorlar son haftalarda bende şaşırdım😊 çokta yemiyorum ama birazda genetik heralde. İnşallah sağlıkla gelsinlerde
3441K zeynepyesimd bugün 37 haftalık oldukk😊😍 heyecan sardı bu hafta ağırlaşmalar flan başladı ağır vasıtaları döndüm kafamda bir suru soru ne zaman gelir doğum nasıl olcak nasil bakabilcek miyim flan duygusallarmalarda basladı sanırım 😊😮
zeynepyesimd 3441K ayy maşallah büyümüş doğuma da az kalmışş 🥰 ben sezaryen düşünüyorum haftaya gün alıcaz çok heyecanlı 🤩 evet o bende de var bakabilecek miyim doğum nasıl geçecek falan diye düşünüyorum hep
Minimalist_anne aannepandaa gittim. Herşey yolunda çok şükür. Vücut yağlanması da çok iyiymiş bu verniks kazeoza dedikleri yani. Sadece keyfi fazla yerindeymiş gününden önce gelmesi çok zor hatta 41. Haftayı bile bulabilir dedi. Sizde durum ne?
Hicran27 3441K ben de 35 haftalık oldum nisanda olur hem sıfır kol hem kollu aldım yeni doğan için sadece 40 kıyafet aldım hiç büyük almadım annemler alacak hediye de gelir çok
3441K Hicran27 haklısınız bende cok kıyafet almadım cabuk,buyuyorlar lazim oldukça alacagm insaallah 😊 sizin nasil geciyor
Hicran27 Ece-Nur Ece-Nur benim 15 temmuz son adet tarihi bugün doktora gittim 37 hafta da bile doğum olabilir dedi
3441K zeynepyesimd kendi tercihiniz mi sezeryan ? Bende normal dusunuyorum bi aksilik çıkmazsa 2 sekilde de saglkli olsunlarda 😊 pilates topu aldim ama nerdee artık baslym üzerinde yavas yavas hareketler yapmaya boşuna alms gibi olcam😀
zeynepyesimd 3441K evet kendi tercihim canım başından beri öyle düşünüyordum, başla hafiften ne kalmış şurada ☺️ sağlıkla kucağınıza alın
Esradgn3558 3441K iyi yapmışsınız canım benim aklıma hiç gelmiyor ya doktorun yanına girince soracağım sorulArı da unutuyorum 😅 şu an nst bağlıyım 25 dk oldu gelen giden yok 😅🤣
3441K Esradgn3558 ay benim de en sonuncusu yarım saat sürdü kız taktı gitti bi ara heyacanlandm ekrana baktm 55 yaziyodu ay sancm var heralde diye düşünüp sakin olmaya çalıştım 😀😀
Esradgn3558 3441K ayyy Allah seni 😁😁 gerçekten unutmuşlar beni ikiz bebek doğumu gelmiş herkes ona gitmiş 🤣🤣🤦♀️
3441K Hicran27 işte bunlar yalancı sancılar sanırım dogum sancısı daha ağır oluyormus anlarmişız doktorum öyle dedi 🙈😀 Allah yardımcımız olsun çok kolay doğum yaparız inşaallah korkuyorum ama insaallah cok guzel gecer her şey🤲😊😍