MuhammetBirinci Merhaba ben 29+3 günlük gebeyim dün akşamdan beri karnımda çok kasılmalar oluyor bebeğim bi yere toplanıp taş gibi oluyor ve canım yanıyor daha önce böyle birşey yaşayan var mı sizce neden oluyor olabilir dün akşamdan beri sürekli böyle oluyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 😌
Fatmafatma MuhammetBirinci magnezyum eksikligindem olabilir magnezyum kullaniyor musunjz eger kullanmiyorsaniz kontrle gittinizde doktorunuza soyleyin
Denizim MuhammetBirinci cok normal canim benim doktorum bana cok su iceceksin dedi yaklasik 5litre kasilman geldiginde buyuk bir bardak su ic dedi suan 38.haftadayim hic magnezyumda kullanmadim,dogumun dogasinda var kasilma ama erken dogum riskin varmi? Doktorunla konus mutlaka
Twinsmom66 MuhammetBirinci canim bende de oluyo ama benim dr um ikiz olduğu için normal olması diyo . Nst ye de girdim şancı filan cikmadi hic bebek hareketi dır dedi bana . Bazen günde 30 kere oluyo bazen hiv olmuyo bende bol su iç
Esrelf MuhammetBirinci canım magnezyum eksikliği, kalsiyum eksikliği, susuzluk ve yorgunluktan oluyor. Karnın futbol topu gibi toplanıp sertleşiyorsa ,günde 10 defadan fazla ise doktoruna söyle nst de sancına bakar.
MuhammetBirinci Fatmafatma magnezyum kullandım ama bana yaramadı afedersiniz ishal yapınca kullanmayı bıraktım
Fatmafatma MuhammetBirinci baska bir magnezyum yazsaydi keske doktorunz cunku benimde cok fena kasilmalarim oluyordu canimi yakiyordu sertlesince magnezyum kullaninca kalmadi cok sukur
Haziran30 Kasılmalar 30. haftalardan sonra ufaktan başlar. Ama günde ne kadar olduğu önemli. Kasilmalar rahim ağzını yumuşatıp acilmaya ve erken doğuma yol açabiliyor. Benimki de 29. Haftalarda başladı ve gün icinde 15-20 yi buluyordu. Kac kez gittim doktora bu problem için ama cok şükür sorun olmadı. Bol bol dinlenmen, cok ayakta kalmaman ve magnezyum alımına dikkat etmen lazim.
Minikannecik Ben 24 haftalık hamileyim iki haftadır bendede oluyo ayaga her kalktigimda sertlesiyo doktora gittim ulturasonda kasilman var dedi progestan yazdi fitil olarak ...onu kullaniyorum simdi yinede oluyo ama
Minikannecik MuhammetBirinci git canim ihmal etme...hic olmassa insan onlemini alinca bi nevi rahatliyo
Bekleyenler MuhammetBirinci 17 haftalığım benimde kasılmam var. Doktor farketti muayenede. Magnezyum dan bahsetmedi. Sık olursa ilaç tedavisi başlarız dedi. Erken doğum tehdidi oluşturur dedi.