synpolyanna Kızlar 2 yumurtam oluştu. Çatlama iğnesinden sonra 18 , 30 saat sonra ilişki dedi ama brn yanlış yaptım sanırım😔 22 sinde 11 de iğnemi yaptım. 23 ü sabah ilişki oldu ve bugün ilişki oldu. Umarım tutunur😭
Aloneanqel synpolyanna Allahım nasip ederse her şekilde olur canım sıkma canını. Benim de bu şekilde tedaviler ile oldu 🙏🏻
Aloneanqel synpolyanna Amin Amin Amin inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin Yarabbim 🙏🏻🙏🏻❤️ Ben klomen yumurta takibi denedim 3 ay doktorumla canım olmadı. Akışına bıraktım 1 sene olmadı. İnternetten araştırırken hsg gözüme çarpmıştı. Bu ne derken öğrendim ve hemen adını çevre şehirlere bile yaymış doktorun namını duyup ona gittim. Baktı hsg istediğimi söyledim. 2020 şubatta 1250+100 tl ücreti ödeyerek çekildim. Eşim zaten görevdeydi şubatta denemedik. Martta olmadı. Nisan da ovülasyon denedim olmadı. Mayıs ta ovülasyon denedim ama eşime macun da yaptım kendi elimle 😁 23 mayısta hamile kalmışım çok şükür Allahıma. Sen de ovülasyon dene canım çoğu kişide gerçekten işe yarıyor 🤗❤️
synpolyanna Aloneanqel ben yumurtlamamı doktor kontrolünde takip ettirdim. Adetim düzenli doktorun değerlendir dediği günler hep yumurtlama günüm klomenle olmadı femarayı 3 ay deneyeceğiz olmazsa rahim filmi dedi farklı doktora gittim bu sefer bakalım. Ama sanki bu ay olmayacak gibime geliyor. 😫
Aloneanqel synpolyanna doktor kontrolünde bende yumurta takibi yaptırdım ama tutmuyor o ya gerçekten bak. Bilmiyorum aslı var mı çevremde kaç kişi ovülasyon kullanıp hamile kaldı. Sen gel birde ovülasyon dene 🤗