Burcu388 Benım son tarih 25 Şubat 3 hafta 6 günlük . 4 gün önce beta 73′77 çok küçük değer ama yükselir değil mi 2 gün geçıkti
Hatice68 Burcu388 canim ilk değerin bence iyi çıkmış benim tup bebek tedavisi 11 gün kan istediler 35.95 çıktı sonra iki gün sonra 87.50 sonra katlanarak artti inşallah seninki de artar kuzum stres yapma kesinlikle 🥰
Liyasare Burcu388 kan testini 2 günde bir tekrarlayin ilk degerin yüksek olup olmadığını bilemeyiz canım tekrar testi tekrarlaman lazim
Bsraao Burcu388 benim 3 gün geçmişti ve 51 di canım değer değil 2 günde iki katı artması önemli sağa salim eline alırsın insallah
Burcu388 irorkay doktorum sağlıklı gebelik gibi gözüküyor dedi 10.5 di ertesi gün 28.77 21 inde ise 73.87
Hatice68 Burcu388 cok iyi anlıyorum seni ama stres yapma en iyisini düşün en kötüsüne hazirla kendini demişti tup bebek doktorum ben hep öyle yaptım inan ki sende öyle yap kuzummmm
Burcu388 Hatice68 kan testi vermeyim değil. Mi artık Bana pazartesi günü gel demişti aradan dört gün geçti yani bir hafta sonra gel dedi bana bekleyim değil mi kan vermeyim artık
Hatice68 Burcu388 valla bence verme ama durabilirsen tabiki 😊 dua et pozitif düşün hakkında en hayırlısını verir rabbim zaten
Hatice68 Burcu388 bende seni burcucum dualarım seninle bunu bil guzel haberler alınca beni etiket yap kiz cok mutlu olurum 😍🥰