Doganmoms Ocak anneleri 🐣 26+5 olduk lakin bu ara hareketleri çok sert yürürken beni aşırı zorluyor böyle durumlarla karşılaşanlar oldu mu?
Haticeyildiz Bende 25 haftalik hamileyim bugun hic oynamadi diyebilirim cok korktum gecte olsa sonunda oynadi sizde oynamadigi zaman korkuyomusunuz yoksa benmi cok telasliyim 😀😀 anca otururken hissedebiliyorum yururken hissetmiyorum bide hareketler sert degil henuz
atesinannesi Haticeyildiz ben genellikle babasi sayesinde hissediyorum babasina cok duskun bir oglum var babasinin sesine geliyor bende oyleyim agladigim gunler bile oldu diyebilirim ☺☺
Mevsim123 atesinannesi benim bebeğimde babasına aşırı düşkün olacak ne zaman sessizleşse tekmesini hissetmesem babası dokunuyo hemen hareketleniyor 😍 çok güzel his
Yasemin Bende 26 haftalık geceleri hiç uyuyamıyorum bir yere giderken rahime vuruyor tuvaletim geliyor hemen hep sağ tarafta 😃
emlzeynebhamza Merhaba kizlar bende yeniyim aranizda ikinci bebeğim olcak inşallah 27+4 uz erkek cinsiyetimiz szeryanim inşallah ocagin ilk haftalari kucagima alicam Yasemin ayni ben gibisin cnim artik tuvalleten cikamiycam gibi 😄😄
crnmr 25+3üm bugün sol kasığımda çok ağrı hissettim doktoruma gittim bebekde bir sıkıntı yok vs dedi doktorum ama gece eşim çalışıyor bunu doktorum bildiği için sanırım beni korkutmak mı istemedi anlamadım düşük önleyici bir iğne vurdular 😔🙄