elif_sirma19 Şeker yüklemesi yaptırıp şekeri fazla çıkan var mı ben 27+2 de yaptırdım ve şeker çıktı☹️ bunun için tavsiyesi olan var mı arkadaşlar Allah herkese şifa versin 🤲🏻
Deletedmom737382 elif_sirma19 nekadar cikti sekerin canim? Ben diyet yapiorum, havuv,patates,pirinc,hamur isleri, abur cubur, hep hayatindan cikarticaksin malesef :-(. Bol yürüyüs ve su tüket. InsAllah dogumdan sonra gecer hepimizde.
Sermec27 elif_sirma19 evet dün yaptırdım şekerim yüksek cıktı açlık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı endokrine gittim bugun üstelik 22 de su fazlalıgı cıktı bende 1 aydır diyet yapıyordum 1 aydır kılo almadım dün ultrasonda suyum normal bebeğim haftasıyla uyumlu cıktı iri cıkmadı endokrin bana ekmek makarna tatlı hamur işi pirinç patates havuç şekerli gıdalardan uzak dur dedi ki öyle yapıyordum 1 hafta diyet yapcam ölçüm yapcam 1 hafta sonra sonuçlarla doktorun yanına gitcem ona göre karar verecek ama diyetle düzeliyor canım merak etme
Ozsa elif_sirma19 bende de çıktı şeker 31 haftalik ikizlere hamileyim pirinç pilavı patades hamur işi abur cubur beyaz ekmek bunlar yasak sabah yumurta zeytin kaşar beyaz peynir tam buğday ekmeği salatalık domates yiyorum ara öğün meyve süt içiyorum yanında çerez öğlen çorba sebze yemeği salata tavuk et veya balık yiyorum ara öğün yine meyve yoğurt yiyorum akşam da salata yağsız tuzsuz .. çorba yoğurt tavuk et vs nohut fln yiyorum şekerim 2 aydır düzene girdi yükselmiyor canım çayı şekersiz içiyorum şekeri tamamen çıkardım hayatımdan karbonhidrat oldukça azaltmaya çalışıp protein ağırlıklı besleniyorum
Ozsa elif_sirma19 zaten hemen düşmüyor canım benim 1-2 haftada anca düzene girdi şekerim vücudum anca alıştı ilk günlerde benim yemedigim halde yine yüksek çıkıyordu sonrada düzene girdi
elif_sirma19 Deletedmom737382 doktorum sadece yüksek çıktığını ve diyet uygulamamız gerektiğini söyledi öyle şekeri yükseltecek şeyler de yemiyorum aslında ama neden oldu çözemedim
elif_sirma19 Sermec27 inşallah düzelir rabbim hepimizi korusun sürekli yediğiniz bi şey var mı peki düşüren
Sermec27 elif_sirma19 canım ben sabah 1 dilim tam bugday ekmeği sz peynir az zeytin 2 yumurta yirorum düşük cıkıyor 2 bucuk 3 saat sonra az sebze yemeği az bulgur pilavı yiyorum yine düşük cıkıyo 3 saat sonra yogurt yulaf ezmesi yirorum yine düşük cıkıyor akşam da sebze yemeği et bazen balık salata bu tarz yiyorum cok şükür düşük cıkıyor yatmadan da kefir içiyorum