-incilianne- Gizem93- kendini bu kadar hazırlamışken sakın korkma canım heyecanlanmamaya çalış doktorunda zaten tansiyonunu kontrol altında tutacaktır herşey yolunda gider inşallah🤲🤗
Aysgl- -incilianne- kaynar su mu konuluyor uzerine ben normal su diye biliyordum ama aktar oyle demisti
Adile_dmr Yazdıklarınızı okurken o kadar mutlu oldum ki ilk hamileliğim çok istiyorum normal doğum yapmayı çok da korkuyorum ama yazdıklarınız bana çok iyi geldi Allah razı olsun🤲🏻😊😊
-incilianne- pia34 ilk kızımdan kalanlardan büyük olanları giydirdim birde benim aldığım 56 cm lik yenidoğan takımları vardı onlar oldu 50 cm yazanlar olmadı malesef🙃
Esma3350 -incilianne- maşallah doktorunuz sizi ve hikayenizi paylaşmış Allah analı babalı büyütsün💓🙏🏻
-incilianne- Esma3350 dikişim var ama onu bile ilktekine göre daha kolay atlattım doktordan doktora el farkı bile oluyor doktorumun eli çok hafifti
Esma3350 -incilianne- gitmiyorum ama çok met ediliyor ben Nevşehir’e gidip geliyorum kontrollere ama Kayseri’de ikamet ettiğimiz için artık Kayseri’de kontrollerimi yaptırmak istiyorum o yüzden doktor araştırıyorum şehrin yabancısıyım Kayseri’ye gelin geldim ☺️
-incilianne- Prenses21 meryem fetih fatiha inşikak öZellikle bunları okuyabilirsin 🤗otu sıcak suya koy bütün yaprakları açılınca su ılıyınca suyunu iç doğuma gideceğin zaman😊