Munire20 Kızlar bademcik taşı gördüm bugün bademciğimde bunun bebeğe zararı varmı cevaplarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor 🥺🥺
Asyakuzusu Munire20 Canım bebeğe zararı yoktur ama çok fena ağız kokusu yapar. Gebelikten sonra çaresine bak
Birsen2906 Munire20 bebeğe ne gibi Bir zararı olabilir ki sadece ağız kokusu yapıyo ben yoğun hamsuruk ataklriyla çıkıyor iğrenç kokuyo gerçekten 🤢
Uerdem Munire20 senin bademcik taşı dediğin şeyler yemek artığı canim bebeğe ne gibi bir zarari olabilir? Agiz kokusu yapar. Senelerdir bununla yaşıyordum son 1 senedir olmuyor cok şükür
Munire20 Asyakuzusu internete araştırdım zararı var deniliyor ölümle sonuçlanır diyorlar çok korktum ya 🥺🥺
Kizcek Fena korkmussunuz:) ben kulak cubuguyla iterek cikartiyorum. Cozumu de tonsillektomi, yani bademcikleri aldirmak.
Munire20 Uerdem bendede yoktu yeni olduğunu gördüm şok oldum nete baktım biri yazmış tehlikeli fln bebek için korktum 😟
Belgin34 Munire20 Benimde var bebeğe zarari yok ama ağız kokusu yapıyor ben sürekli temizliyorum ama miden bulanıyor tek çaresi aldırmak insanı konusurken tedirgin ediyor 😰