[silindi] Tsh troid hormonum 55.2 çıktı doktorlar çok yüksek dedi ve biraz korkuttu düşük riski falan var mı başına gelen destek olursanız sevinirim
Denizyildizii [silindi] cnm yüksekmiş baya endokrine yönlendirdimi? Benim 3 küsür çıkmıştı endokrine git ilaç versin dedi brnde kullanmazsam nolur dedim düşük olabilir dedi. Yani önlemini al biran önce ama sakın strese girme düzelir inşallah
canserko [silindi] benim de yüksekti, bir ay dil altı bir hap kullandım. Sonraki tahlilde normal düzeye çekilmişti. Kadın doğum doktorum vermişti hapı da
Tuu66laaaayyy55 [silindi] benim de 3 küsür 100 lük kullanıyorum kullanınca düzene giriyor süzülme ama hemen endekrona git muayene için
Aloneanqel [silindi] 55 çok yüksek canım. Kaç haftalıksın? Benim 7 filandı yüksekliğiama bebeğin beyin gelişimini etkiliyor diye ne gerekiyorsa yaptım. Doktor ilaç başladı hiç aksatmamıştım. Hemen dahiliyeye gitmelisin
serenty_123 Benimde dün kan alındı tsh 3.17 cıkmış yüksek dendi dahiliyeye randevu bulamadim hastanedeki aile hekimliğine randevu aldım sabah gidicem
serenty_123 [silindi] evet ya ebe söyledi yüksek cıkmış diye bende anlamadım ki Hiç bilgi sahibi değilim bu konuda
Emineee1 Benimde 7.54 dü 1 ayda düşe düşe 6.94 olmus bakalım bu ay nasıl olmuş ? Allah yardımcımız olsun
Sermec27 26 haftalık hamıleyım tsh 0.66 cıktı bugun arkadaşlar t4 1.6 cıktı normal dimi arkadaşlar referans değeri tsh 0.27 - 4.21 diyor T4 0. 7 - 1.48 diyor
Esmila Sermec27 hamilelikte yüksek sayılıyor ilaç veriyorlar benimde sizin gibiydi 2 gün önce ilaca başladım
Keremiko [silindi] tshiniz epey yuksek 5 lerde cikan deger icin 100 mg lik ilac kullaniyorum. Endokrinolojiye gidip kontrol ettirin ihmale gelmez vakit kaybetmeden ilaca baslatacaktir
Sermec27 Keremiko benim 2. Trimester normalde hep 2 cıkardı da 0.66 cıkınca acaba normal mi diye merak ettim ama galiba 0. 27 den düşük cıkarsa sorun oluyor teşekkür ederim 🥰
Sermec27 Esmila canm benim değerim yüksek cıkmadı ki tsh referans aralıgı 0.27 4. 1 diyor benim 0.66 cıktı t4 referans aralıgı 0.7 1.48 diyor benim 1.6 cıktı