Nur01_ayse Merhaba hanımlar, mesela erkek Bebek hareketleri kız bebeklere göre erken hissedilir derler doğrumu? Doktorum bana erkek demisti şuan 16+4 günlüğüm iki gündür hafif hissediyorum
Glbnpk Nur01_ayse ben de ilk olarak sizinle aynı haftada hissettim. Erkek bebek. Şu an 25. Haftadayız ve hala çok hareketli. Sanki imkanı olsa çıkacak içerden. 🥲
mercimeginanne Nur01_ayse bnm kız. İlk 16 da başladım hissetmeye ama çok düzensizdi 2-3 günde bir anca hissediyordum 18. haftada hergün hissetmeye başlamıştım :)
Sltnsmt Benimde bebeğime erkek dediler. Ama benimkinde pek hareketlilik yok sadece kalp atışı gibi kıpıldamalar var o kadar oda çok nadir geçen hafta ulturasyona girdim herşey çok güzel gelişimi gayet normal dedi hissetmem normal mi 😔
Nur01_ayse Sltnsmt kaç haftaliksiniz??? Bende 16+5 ama iki gündür akşamları çok az hissediyorum haftanız erkense ondandr
Socialmoms Benim kızım olucak 18 haftalık olduk daha hiç hissetmedim erkek bebek sahibi arkadaşlarım cok erken hissetmiş benim kızda tık yok😅😂
Nur01_ayse Sltnsmt ilk gebelikte geç hissetme oluyor bende kızımı o haftalarda hissetmeyen başlamıştım