İzmir de fetal eko yapan hastaneler hangileri acaba bilen var mı arkadaşlar

Çocuk hastanesi diye biliyorum orayı nasıl baktırdınız acaba benimde gitmem gerekiyor

Btunc detaylı ultrasondan sonra doktorum yönlendirmişti ilk seferde o şekilde gittim. iki hafta sonra bı daha gitmem gerekti sabah çok erkenden gittim sıraya girdim 7.30 gibi o şekilde bakilmistim

Ozgsgr Direk fetal eko diye mi muayene oldunuz sevk falan mı ettiler

Btunc evet evet çocuk hastanesi. Gittiğiniz zaman fetal eko çekimi için söylerseniz yardımcı oluyorlar. Timur bey diye bir doktor var ona göndermişti doktorum. Sonra 30. Haftamda bidaha cekilmem gerekiyordu bu seferde savaş demirpence diye bir doktor var çocuk kardijolojisi ile ilgileniyor onun muayenehanesinde bakilmistim. Ne için gideceksiniz bilmiyorum ama açıkçası behcette çok ilgilenmedi doktor.

Btunc detaylı ultrason sonucunda bebeğimin kalbinde parlaklık vardı. Kadın dogumcum sadece Behçet uza git dedi herhangi bir sevk v.s olmadi

Ozgsgr benimde bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü detaylıda doktor fetal ekoya yönlendirdi ama nerden randevu alımıyo hangi bölüm bilmiyorum

Btunc fetal eko çekimi için diye söyledim . Zaten hamileler hep vardı gittigimdede. Çocuk dogmadigi için randevu alınamıyor o yüzden erken gitmek gerekiyor

Btunc gecen bişey o parlaklık. 24. Haftamda geçmişti sadece leke bırakmış o parlaklık ama önemli değil demişti doktor

Ozgsgr çook teşekkür ederim çok sağolun bende öyle yapıyım o halde inşallah geçmiştir 25. Haftama girdim 20. Hafta görülmüştü

Btunc rica ederim hayırlı haberler alın inşallah 🌸

Ozgsgr bende 20 haftada detaylıda görüldü kalpte parlaklık doktor önemli değil ilerki haftalarda geçer dedi istersen fetal ekoya görün dedi gitik şükür bişey çıkmadı her şey iyi dedi