[silindi] Cansu_k kayra tabiki uzay nedir çok manasız çocugun kaderini karakterini etkileyecek ismi ona göre seçim yapın bence
Cansu_k [silindi] ben en başından beri Kayra istiyorum. Hatta ismime de ekledim buraya kayit olurken 😂 ama. Babamız uzay nasıl deyince bi acaba oldum..
[silindi] Cansu_k sen bilirsin ama kayra daha güzel manasında güzeldi hatırlamıyorum ama uzay çok boş Bi isim söylemesi güzel olabilir 😆
Cansu_k Çoğunluğun kayra olmasına çok sevindim 😂💙 anlamı da güzel uzaya göre. Saygın bir kimseden gelen iyilik, lütuf.
WmonallissA Cansu_k bende ilk başlarda Kayra istiyordum ama internette caiz olmadığı yazıyor 😔 kafam karıştı içime çok sinen başka isimde yok Ege dışında, ama çok takılmazsanız Kayra güzel isim bence 🤙🏻
Cansu_k WmonallissA Aaa görmedim hiç öyle bir yorum. Unisex bir isim oldugu için biraz arada kaldım ama benimde aklımda bu iki isim dışında yok🤷♀️
WmonallissA Cansu_k eski Türk devletlerinde bir tanrının ismiymiş sanırım biraz araştırdım ordan biliyorum, ama içinize sindiyse güzel anlamıda var Allah’tan gelen lütuf demek,
Cansu_k Babamıza uzay hakkındaki dusunleri okutucam 😂 kayra kazanacak 🙋♀️ başka isim gelmezse tabii o zamana isim işi çok zor🤦♀️