ZeynepKarataTeytey ben senin zamanındayken kanal yaptırdım diş etimde şiş olduğu önce 5 gün antibiyotik kullandım sonra kanal yapıldı uyuşturucu yapılıyo ilk yaptığını hissediyosun kolundan kan alınırken nasılsa öyle sonra ihtiyaç duyulursa tekrar yapılıyo ama hissetmiyosun doktor dozları ona göre ayarlıyo ve bana 4 tane uyuşturucu yapmıştı bebege hiçbir zararı yok ve diş tedavisi yaptırmanın tam zamanı 6. Aydan sonra zararı var boşuna acı çekme korkma bebekten dolayıda çekinme yinede kadın doğumcuya git çünkü bazı dişçiler zamanı olsa bile kadın doğumcu dan tedavi yapılabilir diye yazılı kağıt istiyorlar. Sadece uyuşturucu etkisi geçince ağrı oluyo ben öğlen yaptırmıştım gece ağrı başlamıştı onu için gitmeden iyce doyur karnını etkisi geçip ağrı başlayıncada 500 mg parol al tabi senin benim gibi ağrın olmayabilir çünkü benim dişim bilmem kaç yıllık çürüktü kırılmaya başlamıştı diş etimi ve diğer dişimi etkiliyodu ve kanal 15 dk sürüyor ve sen durmak istersen elinle işaret veriyosun dinlenmene su içmene müsade ediyo ben yanlışlıkla dişimin parçalanmasından çıkan suyu yutmuştum içinde de diş kırıntılarım vardı hiçbirinin zararı yok