BirMuallime E-G-C okudum canım Rabbim sağlıkla bir an önce evinize dönmeyi nasip etsin inşallah.sen güçlü ol o da güç bulacaktır Allah ın izniyle.bu arada gebelik şekerin mi vardı canım neden şekeri düşük
E-G-C BirMuallime canım şeker yükleme testim gayet güzeldi evde de takip ediyordum bir sorun yoktu ama gizli şeker olabilirmiş bende o yüzden olabilir demiş doktor. Ama görünende şekerim yoktu diye biliyoruz. Çok saol canım Allah razı olsun 🙏
E-G-C MeralOzsen Canan_suatefe08 Nasippp Seyda6565 Sumisalii SU1234 yildizfero01 yasmin51 abidin-zeynep 123alpseda Zeytinlimon Beren123 Lulus- Bsrcgn kucukadam Allah hepinizden binlerce kez razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız kat ve kat iyilikle sizlere dönsün inşallah hepimiz bebeklerimize sağsalim kavuşalım 🙏❤️
Canan_suatefe08 E-G-C okudum rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına alıp evine gitmeyi nasil etsin inşallah 🤲🤲
Sumisalii E-G-C insallah hayirlisiyla saglicakla cikarsiniz hastaneden canim rabbim minigini sana bagislasin allah acil sifalar versin insallah cok gecmis olsun
SU1234 E-G-C okudum canım geçmiş olsun rabbim evladını bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
yildizfero01 E-G-C Allah yardımcınız olsun inşallah cnm hayırlısı île iyileşsin inşallah eltimin oglu öyleydi cnm allahin emri ile is hiç birsey olmaz