Selinbati Meryrel kahverengi akintim o zamanlar benimde vardı doktoruma sordum bende normal gebelikte demişti kanaman olmadığı sürece normal demişti ama kanaman olursa direk gel beni ara demişti yinede doktorunu arayabiliyorsan Bi ara sor için rahatlasın
irem_321 Meryrel Meryrel yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede bi acilden git bence korkutmak istemem ama meraktan çıkmış olursun hem
dkbyk Meryrel bendede lekelenme oldu snra bi kac damla kan geldi acile gittim bi sorun yoktu cok şukur bsnde 6 haftaligim dinlenmen lazkm uzan progestan kullaniyorum doktor verdi istersen bi git gorun doktora ne olur nolmaz herkes ayni degil cunku
Selinbati Meryrel evet şuan hala kullanıyorum devam ediyorum bebeğimin kesesinden kanama vardı o zamanlar ve düşük tehlikem vardı şükür şuan iyi tabi ama doktorum daha devam edicez bir süre daha dedi
Tuuuuu Meryrel doktora git benm de 6 haftalıkken önce kahve rengi leke geldi bir kaç gün sürdü sonra kanama oldu . Endişelenme doktoruna git
Sonia Bendede 6 haftaligimda kanamam vardı. Doktora gittim progesteron ilac ve fitil yazdı. Şuan 37 haftaliğiz 🤗. Korkma doktora git ilaclarını kullan gecer inşallah 🙏🏻🙏🏻
Fatma7666 Meryrel Korkmayın yerleşme kanamasıdır sırt üstü ayaklarınızı kaldırarak yatın bol su için🥰🦋
vuslat_ekimde Meryrel bendede oldu 8 haftalıkken doktora gittim progestan fitil verdi kullandım bidaha olmadı 11. Haftamdayım ağır kaldırma dikkat et ağır iş yapma yinede doktora bi git dinlenin bol bol
sedefyrs1101 Benimde 6.haftamda olmuştu kahverengi akıntı normal diyorlar rengi kırmızıya dönmediği sürece.