Gezegen_00 Hanımlar az bir düşük riskim var 14. Haftadayım evde otur otur yanlarım çıkmış bile spor geçmişimde var haftaya doktora soracağımda size de sormak istedim günde 10 dakika Leslie yapsam bir zararı olur mu yapan var mı ?
Haticecakirr Gezegen_00 bende 13. Haftadayım plates ve yoga yapmak istiyorum gittiğimde sorayım dedim ama unutmuşum 🤷♀️
Meless Gezegen_00 spor geçmişiniz varsa ve düşük tehlikeniz yoksa doktorunuza danışarak bence yapabilirsiniz
Serendipity Gezegen_00 riskiniz varsa doktora danisin ben 16.haftadan itibaren baslamistim riskim olmamasina ragmen erken henuz bekle demisti
Duygucnr Ben en bastan beri gunde 30 dk yapiyorum 39. Haftadayim 2 haftadir 45 dk 1 saat yapiyorum once doktora sor ama hicbir sey olmaz
Gezegen_00 Duygucnr Duygucnr riskiniz var mıydı peki ? ben haftaya kontrole gidicem riskim kalkar diye tahmin ediyorum artık bayadır progestan kullandım tabi doktoruma da soracağım
Duygucnr Gezegen_00 Riskim yoktu o yuzden dedim sor diye zaten riskli haftalarin gecmis ama ne olur ne olmaz sonra pisman olmayasin