Senaaa1 Merhaba güzel anneler 🌸 31.haftamızdayız ve iki üç gündür akşamları ayaklarım şişmeye başladı 🥺 şişmemesi için ne yapmalıyım? Benim gibi aynı durumda olan var mı acaba ?
cansuyldz33 Senaaa1 bende 31 haftalıgım canım benim ettigim hareketi kimse etmiyordur tuzsuz da yiyorum ama gene de sadece ayaklarım degil vücudumun heryeri sis
Busehnm Senaaa1 ayakta cok kalmamaya çalışın , otururken de ayaklarınızı uzatmaya hatta biraz yuksekte tutmaya calisin. Ödem ya da susuzluk da etki edebilir ya da hamilelikten dolayi ayaklarınız buyuyor olabilir
Busra34ybg Senaaa1 bol su tuzdan kesinlikle uzak dur hareketsiz kalma canım bide uzanırken ayaklarının altına yastık falan al He bide tansiyonuna bak ara ara
Senaaa1 NurrA çok hareket edip yürüdüğüm zamanlardada elimin şişliğinide ekleniyo davul gibi oluyorum alllahıııımm nee yapıcaam ben 😀😀😀
Senaaa1 cansuyldz33 ne yapsak çaresi yok o zaman 🥺 yüzükleri falan takmak hayal oldu 🤷♀️Genellikle ayağımı yüksekte tutup yatıyorum yinee de sanki çok faydası olmuyo
Senaaa1 Busehnm bolca su tüketmeye çalışıyorum 1,5litre 2litre arası içiyorum hergün ama sanki ayakta çok durduğumda ayaklarımın altı ağrıyo zaten 🥺 Zormuş annelik yinede rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah yavrularımızı🙏
Senaaa1 Busra34ybg evet yapmaya çalışıyorum bunları ama haklısınız tuza biraz daha dikkat etmem gerekiyo 😌
melmural @Senaaa1 36 haftalığım aşırı yorgun bitkinim ayarlarım şiş dönemiyorum geceleri asla uyuyamıyorum 😞 suyu bol iç bol bol hareket yürüyüş tuzu çıkar bacak arana yastıkla yat dinlenirken ayaklarını yüksekte tut 🤰
Senaaa1 melmural o kadar doğru söylüyrsunuz ki ben 31.haftayı dolduruyorum dediğiniz gibiyim 36 olunca nasıl olucam bakalım🤷♀️
sevgiela Bizde 34+2 olduk el parmaklarım şiş ayak bileklerim hafif hafif şişmeye başladı birde buğün adet ağrıları gibi ağrılar başladı erken gelmese bari miniğimmm
Senaaa1 sevgiela son 3aylık hamilelik süreci ciiddi anlamda zormuş bundan önceleri çok şükür çok güzel geçti şmdi zorluyo 🤭 inşallah erken gelmez gününü doldurur🙏
melmural @Senaaa1 fazla kendini yorma canım son haftalar daha ağır geçiyor bebeğin eşyalarını senin haftanda yıkamaya başladım erken mi diye düşünüyordum şimdi iyi ki yapmışım diyorum
mothers_baby2021 Sevinc24 bende 1,5 -2 litre ancak içebiliyorum.3 2,5 litre bile içemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Sevinc24 mothers_baby2021 ben de çok az içiyordum 29.hafta sıvı az almışsın suyun az geldi bana sesi tabi çok korktum artık gece bile 1,5 içiyorum geçen gittiğimde iyi dedi suyu çok şükür son haftalarda azalıyor su bu yüzden de önemli