Sultan_12 Merhaba hanımlar 3 aylık hamileyim ama hamilelik öncesine istinaden bikini bölgemde kararma olduğunu fark ettim yaşayan var mı yada nasıl giderebilirim ?
NAZ2333 Sultan_12 ya bende de ayni sorun var ama sadece alt kismi ben şok ya nasil gecer biri bisey yazarsa bana da yazin valla göğus kararmasi alinan kiloyu gectim ama bunu cok kafama taktim
Sultan_12 Deniz95 internetten baktım 2-3 dakika limon damlatıp masaj yapın tamamen kuruyunca yıkayın yazıyor sonuç verir mi bilmiyorum
Sultan_12 [silindi] evet haklısın üst bölgesine yaparım diye düşünmüştüm ama riske atmaya gerek yok dediğiniz gibi farklı bir yöntem bulduğunuzda paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻
Tugcekkkkk Sultan_12 evet canım. Doktor dedi gögüsler de vajina da ve yüzde olabilirmiş. Doğumdan sonra 1 yıl içinde tamamen geçermiş
Dilan_elsin Bikini bölgenizin temizliğine özen gösterin hamilelik boyunca her yıkadığınızda kurulayın sürekli kuru olması lazım yoksa kararma oluşuyor ama olanlarda merak etmesin doğumdan sonra geçiyormuş hemen hemen her hamilenin yaşayacağı bir sorun.
T_M Sultan_12 gebelik lekelenmesiymiş sordum koltuk altı gögüs ve bikini bölgemde ciddi kararma ve et beni var kirlimiyim acaba diye düşündüm 😂 görünmeyen yerlerinizde en azından şanslısın dedi yüzümüzde elimizde olabiliyormış ve geçmeyebiliyormuş
zerana Sultan_12 bendede var. 37 haftayım daha bugün farkettim :D nasıl bi körsem :D geçiciymiş ama geçmesede pek takmam :)
Sultan_12 NAZ2333 tüketmek değil internette bikini bölgesine limonu damlatıp masaj yaparak kurumasını bekleyin zamanla gidecektir yazıyor bikini bölgesine tavsiye etmiyorlar normal tüketmeye değil 🙏🏻