Ceylanergen Doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyorum karnım kalmasın diye , kullanan ya da kullanacak olanlar var mı ? Ne almalıyım ve ne zaman kullanmaya başlamalıyım ????
Ozgsgr Ceylanergen ben doğumdan bir hafta on gün sonra başlamıştım doktorumun tavsiyesi üzerine. İlk önce kilot korse şeklinde kullandım iki hafta kadar sonrasında yamuna korseden kullandım çok memnun kaldım
1PrensAnnesi Ceylanergen doğumdan bir gün sonra esnek bi yün korse aldırdı doktorum ve onu taktım 40gün hep taktım 40 muayenesinde artık sıkı tak dedi daha sıkı korse takıyorum şu an karnım dümdüz
Esradgn3558 Ozgsgr normal doğum muydu sezaryen mi benim normal olacak hemen o gün taksam olur mu ki ?
Asyaq21 Ozgsgr işe yarıyor değilmi bnm doğumama çok az kaldı kullanmak istiyorum memnun kalmak istiyorum
Ozgsgr Lina998820 Evet baya baya toparladi korse gerçekten etkisini gördüm düzenli kullanımda yayginligi kalmadı göbeğimin
Asyaq21 1PrensAnnesi 2ayrı korsemi taktın yoksa ilk aldığın korseyimi taktın nerden aldn trendyoldan bulabilirmiyim link bırakırmısın
Ozgsgr Esradgn3558 benim sezeryandi 😊 normal doğumda nasıl olur hiç bilemiyorum yanlis yonlendirmeyeyim sizi
Zeyykizil Ozgsgr herhangi kıvrılma toplanma vs yasadınız mı peki? Askısı olmayanlar için katlanıyo dedilerde
Ozgsgr Zeyykizil Yok hayır kenarları balenli olduğu için yaşamadım. Sadece ilk baslarda emzirirken zor oluyor ama alisiliyor sonradan
1PrensAnnesi Asyaq21 medikallerden herhangi bi yün esnek korseydi özelliği yoktu sonraki aldığımda daha sert sıkı korselerdendi