Hatice17 Kumral5 banada 3 hafta sonra kesin netlesir erkek gibi cikinti var dedi 3 hafta banada nasil gecer bilmiyorum
Kumral5 Hatice17 12 de doktor soylemedi erlen dedi 14 de bebis gostermdi 16 da benim icime kurt düstü 18de me olacak bakalm catlicam artk hfta saymaktan 🤭
123iremsu Hatice17 aynen bilmiyorm kuzu insan degisik olur insallah degismez bisiler almak istyor insan 😀
bircivcivannesi Hatice17 detaylı ultrason sonucunu bekleyin bence en net orda belli oluyormuş biz alışverişe ondan sonra başladık
Hatice17 bircivcivannesi evet alışverişe baslamadim hic daha bende daha zamani var ama insan kizimi oglumu olucak net cevp bekliyor
aysenurkurtcuk Hatice17 bizimde 13 haftada kesin erkek bu dendi 17 haftada tekrar erkek dendi detaylı da son karar kız dendi yani biraz bekleyin derim detaylıya kadar
Dua35 hiraselesra 11/14 hafta arası 2li test oluyor canım ondan bahsetmiştir büyük ihtimalle doktorunuz
Hatice17 canserko ayy saglikli olsunlarda insallah bizimkide kizdir hepsi evlat ama bi kizimiz olsun cok isterim insallah cikinti baska seydir
Hatice17 glnzem ayy insallah saglikli olsunda o çıkıntı pipi degildir kiza cok istekliyim hepsi evlat tabikide