Mavi34 Serrabalkn e nabıza ertesi gün yansıyor. Hastane adınız google tahlil sonuç yaz. Hastane sayfasında protokol numaran varsa 3 5 saat sonra görüyorsun sonucu
Deryayurt Serrabalkn Gittigin hastanenin adini google a yaz canım sonuna tahlil sonuclari yaz senden hasta no veya protokol no ister elinde barkodda yazar bu no lar ordan bak ben genelde öyle bakiyoruk e nabiza gec düsüyor bazen
Liyasare Serrabalkn sabah mi verdiniz kan genelde bir saatte çıkıyor dr sorun ekrana düşmüştür yada e nabizdan bakın çıkmıştır
Serrabalkn Liyasare e nabızdan takip ediyorum fakat daha çıkmadı devlet hastanesi olduğu için doktora sorma gibi bi ihtimalim yok 😞
Serrabalkn Liyasare Sonuçlarım kısmında sadece idrar sonucu var işlemlerim kısmında sadece beta-hcG(total HCg)yazıyor anlamadım
Liyasare Serrabalkn kanı verdiğiniz bölüme sorun pandemiden dolayı kağıt vermiyorlar canım ben özelde yaptirdima rağmen elime vermediler sisteme düşüyor artık
Maria9 Serrabalkn hastaneyi arayıp yine de sorabilirsiniz bazen sistemde sorun oluyor e nabıza düşmüyor bende bu şekilde öğrendim aradım kontrol ettiler sistemsel bi sorun olduğunu söylediler ve sonrasında gözüktü
ug_fa-3diplomalianne Serrabalkn yaptırdığın hastaneyi ara canım bende devlet hastanesi acilinde yaptırmıştım en geç 1 buçuk saate çıkar demişlerdi 3 gün enabıza düşmemişti neyseki ben aynı gün akşama doğru hastaneyi arayıp öğrenmiştim
Serrabalkn Mavi34 oraya da baktım şimdi orda da idrarı görüyorum fakat diğerinde açmıyor çıkmamış gözüküyor
Mavi34 Serrabalkn ben sabah 9 da kan vermiştim sadi konuk hastanesi sayfasında akşam 5 den sonra görünmüştü sonuç. Insan heyecandan duramıyor degilmi 😀
Serrabalkn Mavi34 evet heyecan aşırı oluyor pek Ümit etmiyorum ama ister istemez kafası orda oluyor insanın ☺️
Deryayurt Serrabalkn Allah allah gece 12 den sonra bidaha bak olmazsa yarin hastaneyi ara bide bilgi verirlerse gitmeden ögrenirsin en azından