Aysesss Baştan beri enfeksiyonum var soylemesi ayıp iç camasırımdan cıtcıtlı badime geciyor hatta bazen cok fazla akınca esofmanıma nokta kadar leke çıktığı bile oluyor ben nasıl anlayacam ya suyunun geldigini cok korkuyorum 38 hafta oldum bu arada 😔
Minnosunannesiii Aysesss anlaşılmayacak gibi değilmiş canım mesela ayağa kalkıyorsun ya sanki bardakla boşaltmış lar gibi olursun
Esrelf Aysesss çok endişeniz varsa bi kadın doğum a gidin orda amniosure testi yapıyorlar hemen belli oluyor sızıntı olup olmadığı. Birde bu haftalarda haftalık gitmeniz lazım doktora biliyorsunuz değil mi?nst çekilmesi lazım.
Dila21 Aysesss bende anlayamam diye korkuyordum 4 gün önce doğum yaptım yatıyordum uykudan uyandım o sıcaklığa kalktığımda pijamam ıslandı ve sürekli geldi tutamıyorsun zaten ☺️
Aysesss Minnosunannesiii cok korkuyorum ya zaten ic karnım genis oldugu icin bebegin hareketlerini hisetmiyorum bu asamaya kadar gelip ona bisey olmasından cok korkuyorum
Aysesss Esrelf nts cekildi ilk sancım cıkmıstı canm sonra 1 hafta sonra tekrar bakıkdı catı muaynesi oldu falan simdi iki hafta sonra cagırdı bir haftası gecti 1 haftam kaldı cnm
Beyzan Aysesss benim 39+5 de bardaktan bosalircasina geldi suyum anlaşılmayacak gibi değildi bir de su geldikten sonra sancı da başlıyor öyle normal durulmuyor
Attent Aysesss canim su anlasilmacak kadar degil ki diyelim oturuyorsun biden ayago kalktin bacakalrin arasinda bardaktan su bosalir gbi oluk oluk gelir butun üstün ıslanır hemen
happypregnant29 Aysesss bende daha 26 haftalığım ama korkuyorum çünkü hep ıslak çamaşırım enfeksiyon dan 😰