Nazlican1994 Anneler merhaba 🌸 bebeğinize kesin erkek denilip daha sonra kız bebek haberi alan oldu mu aranızda 🥰
Durunbigeldim Nazlican1994 ay banada yüzde yüz erkek dedi değişirmi dedim imkansız dedi pipisini gösterdi ama bilemedim
MerveAkty Nazlican1994 benim etrafimda 2 kişi de oldu ikiside balon falan patlattılar biri 22.haftada diğeri 24.haftada kız olduğunu öğrendiler çok sasirmistim hadi 12 14 de yanılmalar olur da 24 falan baya geç bence 😁
ikierkekannesi0408 Sevcaninn yeni mi oldu bu olay peki? Bana da herkes kız seninki diyolar 33.Haftada olmama rağmen🤣
Nazlican1994 Ay bende bilemedim içimden hep kız geçiyor doktorum dün erkek dedi ama çok erken geldi bana 12+5 ' ti yani acaba değişir mi 🤣🤣
Nazlican1994 MerveAkty bende balonlar patlattım ama içimden hep kız geçiyor hep hatta kimse erkek olduğuna inanmadı herkes şokta 🤣
MerveAkty Nazlican1994 benimde ilk hamileligimde herkes kesin erkek bu dedi ama kızım oldu 🤣 sen gördün mü bacak arasını
Nazlican1994 Nur000 bakalım benim değişecek mi yoksa aynı mı kalacak aşırı hareketli bide bilemedim valla hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi o 🥰🌸
SenaSimsek Nazlican1994 Bende 13+4 de kesin kız dendi. Kemik yapısı kız gibi cinsiyet tahmininde erkek diyen kimse olmadı. Bugün 17+3 de gittim bi çıkıntı gördüm dedi bize de gösterdi ama kesin erkek de diyemiyorum dedi. Kafam çok karışık 🤯