Writebirds Meralrabiamhmt ben çok kararsızım aslında cuma günü doktoruma sorucam zaten, bebek zaten bizden besleniyor kan yoluyla, iftarda da sahurdada yememiz gereken besinleri alsak aynı şey bence sadece su olayı düşünüyorum susuzluk kararsızım ya
Eeliff_ Meralrabiamhmt yaa aşırı kararsızım tam bebeğin gelişim zamanı olması ikilemde bırakıyor normalde oruç tutmayı çok severim ama korkuyorum ay sonunda randevum var doktoruma soracağım ben de bakalım
Semashbl Meralrabiamhmt Kararsızım doktoruma sormadım daha ama kendime de güvenemiyorum çok su iciyorum gün içinde bir de 4-5 saatten sonra midem kötü oluyor aç kalınca ilk haftadan sonra da çalışacağım Allah izin verirse 19 nisan da 32 oluyoruz bakalım kısmet
zerana Meralrabiamhmt ona doktorunuz karar verir. Ki 4 aylık gebelikten sonra tutmak hem bebeğe hem anneye sıkıntı yaratıyor. Açlık,susuzluk derken tansiyon düşmesi baş ağrısı mide bulantısı mahveder insanı
Gizzem Meralrabiamhmt ben bu sene tutamayacağım doktorum az az sık sık beslenmeye dikkat et susuz kalma dedi. Saglikla doğsun. Allahin izniyle borçlarımı dogum sonrasi kapatırım insallah