Umutduru Kızlar merhaba.Bugün adetimin ilk gününden itibaren 13.günüm.Ama yumurtam 15mm.11.gün gittiğimizde 13mm di.Bi taraftan yavaş büyümesi iyi bişeymiş rahim duvarı kalınlaşıyormuş.Yumurtamın büyümesi için neler yapabilirim neler yiyip içebilirim.Normalde geçen ay 11.gününde 19mm büyüklüğündeydi.Ama bu ay niue böyle oldu anlamadım.
Wonderwoman Umutduru incir . Ben zayıflama amaçlı incir kürü gibi birşey yapmstim bağırsak çalışması için o ay kasık ağrısından öldüm yumurtalık lairm.fenaydi bı araştır istersen
Liyasare Umutduru incir yiye bilirsin kurusu yaş ve reçeli hangisini bulabilirsen doğal yumurtayı büyütüyor ben denedim canım oldu
Alwayshope Umutduru internetten çörekotu tarçın ve bal karışımına bakın lütfen onunla büyür büyük ihtimal benim hep öyle oldu 🌹
GulcanDongel Merhaba, şubat ayında klomen kullandım sağ da 16mm büyümüştü Rabbimin hikmeti hamile kaldım, ikizlerim olcak Allah’ım izin verirse inş 🤲 ümidinizi kaybetmeyin.
leaf-07 GulcanDongel maşallah sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah 🤲 klomen sonrası aşılama mı yapıldı?
GulcanDongel Umutduru yok hayır canım iğneyle kalmadım doğal yoldan oldu, 2.5 sene sonunda geldiler❤️
Dualar07 Umutduru ben bu ay tedavi görüyorum 2. Çocuk için yumurtalarım gelişmiyordu 8 Mart’ta son adeti gördüm9 Mart’ta adetlikten gittim klomen verdi bir öncekinde 8 mm ydi yumurtam 19 Mart’ta gel dedi tekrar yumurtam 19 mm ye çıkmış rahim duvarım kalınlaşmış adetime 7-8gün var kuru incir yedim havuç yedim hep eşimle çakşır kökü suyu içtik keçiboynuzu pekmezi yedim bugün göğüs ucum agrıyor herşey bahanesi vardır rabbimin bildiği hayırlı zamanda hayırlı evlat inşallah ama umut bizim ekmeğimiz elbet bir gün 🙏🙏🙏 1 nisanı bekliyorum
GulcanDongel leaf-07 yok canım aşılama yapılmadı çatlama iğnesi bile yapılmadı, nasıl oldu bende anlamadım ama hamile olduğumu öğrendim, 2.5 sene sonra mucizelerime kavuşacağım inşallah. 🤲🥰
GulcanDongel leaf-07 bide 3 ay devlette kullandım olmadı, 2inci ay özele gittim kullandım 2 inci ayda nasip oldu çok şükür
leaf-07 GulcanDongel maşallah nasıl güzel bir mucize.. Sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah 🤲🤗
Pcosluhayat Umutduru gunde en az iki incir tuketmeye calisin. Nar,bal, çörekotu, bulabilirseniz ari sutu bal polen hem kaliteyi artirir hem yumurtayı büyütür 🤩
Cigdemss Umutduru doktora danışmak uygun olabilir. Şimdi bazı gıdalar hormonları bozabiliyor. İncir fazla tüketmek prolaktin hormonunu arttırabilir. Buda gebeliği engelleyebilir. Süt hormonu salgılatıyor. Kürlerden önce hormon düzeylerinize baktırın yeterli mi ? Ona göre bir uygulama yaparsınız