Btl3407 Güzel anneler yatak odama tuz lambası almak istiyorum.kullanan ve fikir verebilicek olan varmi?Memnunmusunz? Alışveriş yapacağım güvenilir bir site varmi önerebileceğiniz?
metehaninannesiii Btl3407 ben kulanıyorum bebegimin odasına da aldım bizim pamukkaleden geldi hediye canım baş ağrıma iyi geliyor los ışık çok güzel
metehaninannesiii Btl3407 al kuzum al ben cok memnunum astıma da iyi geliyor astım olmayı da engelliyor dediler bana o yüzden bebegimin odasına da aldık
Btl3407 anneyim_33 negatif iyon yayıyor astım hastalarına da iyi geliyormuş odanın nemini artırıyor daha varmis faydaları bende yeni arastiriyorum
metehaninannesiii anneyim_33 bende migren ve sinüzit var kuzum bana çok iyi geliyor yatağın yanında küçük komodin var oraya koyuyorum uyurken takıyorum öyle rahatsız etmiyor zaten ışığı oyoe çok iyi geliyor
Liyasare Btl3407var canım letgo da arama motoruna tuz lambası yazarsan çıkıyor isim ebru diye kayıtlı
anneyim_33 metehaninannesiii hm anladm faydası oluyosa alayım diyorum esiminde çok ağrıyor peki Trendyol dan alsam doğal mi eminde olamıyorum nerden aldinz