Tugba__- şuan size ameliyatlı biri olarak yazıyorum. Allah yardımcınız olsun 17 aralıkta ameliyat oldum hala pansuman devam ediyor ve bunun ameliyattan başka bi çaresi yok. Dediğiniz gibi bende hijyene çok dikkat eden biriyim ve o bölgemde hiç kıl yok. Ayrıca oradaki deliklerin büyüklüğü küçüklüğü önemli değil benimde küçücüktü ve ağrı olduğunun ertesi günü doktordaydım o zamana kadar fark etmedim . Sizi hemen ameliyat etmezler çünkü hamilesiniz . Ve ameliyatınızı mutlaka bidaha tekrarlamaması için açık ameliyat şeklinde olun diğer türler yeniden yapıyor diyorlar ve bu ikinci bi ameliyat demektir. Bebeğiniz doğuncada hemen olcaksanız belden uyuşma ile olunca anestezi sütünüzü etkileyebilir doktorların etkilemez demesine bakmayın. 1 ay en az bebeğinize siz değil başka biri baksın çünkü sağdan sola bile zor dönüyorsunuz 10 gün dikişle gezdim dikişlerim alındıktan 10 gün sonrada yeniden ameliyat olmuş gibiydim. Ameliyat çok basit hemen bitiyor ama etkisi aylar sürüyor ve asla bu ameliyatı yazın olmayın 3 ay her gün pansuman ve poponuz bandajla kapalı oluyor . Bol şans şimdiden geçmiş olsun güzelce büyütün bebeğinizi ♥️