BetulDuru12 Merhaba ayrıntılı ultrason için şehir hastanesinden randevu alamadım mayısın sonuna kadar dolmuş Zübeyde hanımda aynı şekilde ayrıntılı ultrason yapan sizinde bildiğiniz başka devlet hastaneleri varmı Özelde çok pahalı İsiyorlar yada uygun fiyatlı bildiğiniz özel de olabilir Yarın da 20 haftalık oluyorum daha fazla haftamıda geçirmek istemiyorum yardımcı olur musunuz bu konuda bilgisi olan anneler 🙏🏻
Sudeekalay BetulDuru12 24. Haftaya kadar yapılıyor siz hastane ile görüşün daha erkene almaya çalışın
cryingbaby BetulDuru12 medipark tip merkezi var reşit galip cd,de esatta. 440₺idi zamlanmadiysa, 40 dk bakildi, fotolar cd vs aldim, memnun kaldim ama daha uyguna bilmiyorum özelde😔 devlet hastaneleri curcuna
Beyziikoo BetulDuru12 Devlet olarak bilmiyorum şu an zaten doğum hastanelerinin bazıları kapandı. Özel olarakta yılbaşından önce en uygun fiyat aldığım 2 özel hastane oldu -Sincan Başak Tıp Merkezi 280 Tl -Eryaman Hüseyin Pehlivan 200 Tl Ama muhtemelen değişmiştir fiyatları 😏
BetulDuru12 Sudeekalay Evet biliyorum ikinci gebeliğim ama vermiyorlar dolu nasıl alıyım dolu deyip randevu vermeyen yerden ☺️
Sefos Sudeekalay medikal park da renksiz olarak 200 tldi sanırım Bi danışınbende yaptırıcaz 20 haftalık olduk 2 hafta içinde
Sudeekalay BetulDuru12 doktorla konuşunca veriliyorlar ben Sivas’ta yaşıyorum daha evvel öyle yapmıştım doktorla konuştum tamm dedi aynı gün yaptılar
cryingbaby BetulDuru12 Dr.Sinan Tan’a gittim, acayip olumlu yorumlari var arastirirsaniz ve gitmek isterseniz diye ismini yazdm☺️
BetulDuru12 Greyfurt Aa orda peki bazı haftadan sonra bakmıyorlar diye biliyorum ama gitsem bakarlarmı peki
Yldzz97 BetulDuru12 Aynı şekilde 20.haftamda gittim Mayıs’a kadar dolu dediler vermediler muayeneye girdim ilgilenmediler bile bende kendi takibimin yapıldığı hastaneye gittim A life hospital da 450 TL ye yaptırdım çokta memnun kaldım diğer yerlere göre daha uygun 750 TL ye yaptıranlar olmuş 😑