Hamissbusra Pazartesi günü 39+4 gunlukken suni sanciyla doğuma karar verdik sabahtan yatisim yapildi 1cm aciklikla suni sanci verildi. 6 saatte 1 cm açıldı yerlerde surundum ebe geliyor muayene ediyor. Ama bebegin başı cok yukarida inmiyormus. Doktorum geldi bakti ama ulasamadigini soyledi başı cok yukarida dedi. Ben cok yoruldum ağladım resmen.. doktorumla konuşup sezeryan karari aldik zor oldu aglaya aglaya zorla kabul ettim.. kendimi normal doguma cok hazirlamistim ama nasip.... sedyeye alip ameliyathaneye indik titriyor Ağlıyorum kabul edemiyorum çünkü spinal anesteziyle doğumum başladı 10 dakika icinde yavrum kollarimin arasındaydı gogusume koydular götürdüler beni diktiler falan .. midem bulaniyor kusucam dedim ve hafiften bayilttilar beni..derken odaya çıktım.. herkees bebegimin fotosunu cekmis gosteriyor titriyorum bende tadina yeni yeni variyorum 4. Günümüz bugün sütum geldi ama uclari olmadigi icin problem yasiyorum geri gidiyor varsa oneriniz uyabilirim. Bu arada ek olarak mama başladık cok yeterli degildi sutum sarilik sınırda çıktı. . Neyse kızlar uzun oldu ama şöyle bir gercek varmış dunyadaki kötü herseyi unutun evladmi gördüm tarifi yok tadı yok bambaşka duyguymus.. hamilelik seruvenim cok guzeldi bebegim beni hic uzmedi inşallah boyle devam eder rabbime sonsuz sukurler olsun.. sağlıcakla kalın bayraminiz mübarek olsun..