kusss Benim 59 çıkmıştı prolaktinim doktor dostinex vermişti ama hiç kullanmadan hamile olduğumu Öğrendim
[silindi] Anne88 bende folibol kullanıyorum. Doktora sormuştum folil asit kullanabilirmiyim diye iyi olur kullansanız demişti bende aldım. 1 kerelik özel hastaneye gidin bence adetinizin ilk günü veya 2. Günü sağlık ocağında hormon testi yaptırın. Sonucunu özel hastneye gösterin ve dostinex ilanından bahsedin mutlaka bence verecektir Çünkü 10 un altına düşünce hamilelik şansı artıyormuş
[silindi] Balkizimbebegim61 bu hormon biraz strese bağlı. O yüzden böyle oluyor. Düşünmezsen çok kolay herşey
kusss [silindi] ben doktora genel kontrole gittim gebelik düşünmeye başlayacaktık bir sıkıntı var mı kullanmam gereken bişey var mı diye. Kontrole gittiğimizde hamileymişim ama daha çok yeni 4 haftalık olduğu için gözükmemiş bişey korunduğumuz için de öyle bir ihtimal vermedik yani. Bu hormon çok garip anlık değerler değişiyormuş stresle de artan bi hormonmuş.
kubra454 [silindi] benimde yüksekti adet düzensizliği yaşıyordum 45 50 günde bir olduğum oluyordu dostinex verdi doktorum daha sonra düzene bindi adetim daha sonra da aşılama yaptırdım çok şükür şu an 7 haftaligiz ilaç ile çözülüyor
kubra454 [silindi] önceki zaten sağlıksız gebelik olduğu için düştü bende de adet duzenligi hormon yüksekliği vardı esiminde bazı problemleri ortaya çıktı bu donemde o yüzden doktorumuz aşılamayı uygun gordu
Mouradi [silindi] Hamile değilim henüz canım, ben öyle kullandım ama aslan pençesini sabah akşam 1 hafta kadar içtim. dostinexden daha etkili aslan pençesi hem bitkisel, diğer biriside onu kullanmıştı hemen düşmüştü aslan pençesiyle 😊
Oznurcakir [silindi] testlerde iyi çıkıyor ama göğüste süt geldi onun içinde dostinex kullandım bakalım bekliyoruz