Celiklibusee [silindi] valla verdikleri ilac tam hatırlamıyorum ama sanırım 3 günlük bir dozdu. Onu kullandıktan sonra kan verdiğimde değerim düşmüştü. Sizin de çok yüksek değil gördüğüm kadarıyla 😊 bu arada ondan sonra bir daha bende öyle bişey olmadı o zamanlar evli değildim 😊
[silindi] gizemozdemir1990 öyle dedi başta. İlk kontrol için gittim 1 seneden önce almıyorum normalde ama belliki sen çok kafaya takıp stres yapmışsın için rahat etsin bir bakalım dedi. Ultrasonla baktı rahmin çok temiz hiçbir sıkıntı yok dedi. Birde regl günü gel hormon testi yapalım dedi dün kan verdim bugün de sonuç böyle çıktı. Bir yandan iyi ki erken farkettim diyorum.
gizemozdemir1990 [silindi] zaten bebek planlayan her cift once doktora gitmeli ve kadina bazi testler yapilmali. Yani erken degil aslinda gec fark etmissiniz. Ama turkiyede doktora hamile kalininca gidildigi icin durum boyle
Saadetms [silindi] merhaba bende hormon testi vermiştim ve süt hormonum yüksek çıktı ilaç verdi hamile kaldım o ay🙈 ama o gebeliğimde düşük oldu 3 ay sonra hamile kaldım tekrar 10+6 haftalık olduk hayırlısıyla sizede nasip olur inşaallah 💞
Urasveli28 [silindi] aynen çok takıyordum gün hesabı yapıyordum ilaçlarımı düzenli içiyorsum sonra kardeşimin düğünü için şehir dışına gittim bebek işide aklımdan çıkmıştı artık o ay hamile olduğumu öğrendim bide ben hamile kaldığım ay soğan kürü içtim oda vesile olmuş olabilir bide süt hormonunu pancar ve incir çok çıkarıyomuş haberin olsun
birgaripyolcu Kızlar neredeyse hepiniz dostinex kullanmışsınız peki kullanırken hiç adetiniz geç oldumu ben 2 aydır kullanıyorum bu ay adet olmadım test yaptım negatif
[silindi] gizemozdemir1990 Ben hep bebek düşündüğüm zaman mutlaka doktor kontrolüne giderim demiştim bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum
Destinaa [silindi] değeriniz çok yüksek değil benim en son 42 idi hamile kaldım muhtemelen verdiği ilacı kullanırken hamile kalırsınız
44Queen [silindi] benim de 56 dı prolaktin ilaç kullanmadan hamile kaldım hamile kaldıktan sonra doktor anlık bile yükselmiş olabilir demişti
44Queen [silindi] düşünmeyin çok da yüksek değil üzüntü stres bile yükseltiyor bebek istiyorsanız korunmadan devam edin 2 ay içinde olmazsa tekrar bakarsınız değerlere çağımızda olan şeyler bunlar artık normal çoğu kişinin yüksek Çünkü
Kucukkedi [silindi] benim arkadaşım emzirirken doktora gitmişti, süt hotmonun yüksek bu ay sanmıyorum hamile kalacağını, emzirmeyi bırakman gerekir dedi ama o ay hamile kaldı, evet zor ama imkansız değil :)