Leylaalin Bu gün mercimek köftesi Salata Turşu Ayran var inşallah yiyeceğiz her gün ne yapsam diye düşünmek yoruyor değil mi ? sizeler neler yaptınız bakalım diğer günlere fikir olsun 💕
metehaninannesiii Leylaalin eşim fellah köftesi istedi onu yapicam bende afiyet bal şeker olsun menü çok güzel 😂❤
Krizantem_ Leylaalin Eşim akşam yok canım bir şey istemiyor hemde ugrasmak istemiyorum kahvaltı yapicam😄
Leylaalin metehaninannesiii Teşekkür ederim canım en azından eşin yemeğin adını koymuş 😂😂 bizde sen istersen onu yap diyor bende bazen sevmediği yemekleri yapıyorum 🙈🙈
DemirleHayat metehaninannesiii fellah yapınca yanina ne yapıyorsunuz? Ben fellah çok seviyorum ama yapınca uydurmaya güçlük çekiyorum. Ondan genelde atıştırmalık gibi yapıyorum onu 🤭
Kivirciginannesi_ Krizantem_ benimde eşim yok . Bugn yarin . Yarin akşam cerkez mantısı haluca yapıp yicemm😋
Wonderwoman Leylaalin pirinçli bulgurlu ıspanak yemeği 😋😋 Allah’tan eşim yemeğe gelmiycek yoksa onun için başka menü düşünucektim 😅
Leylaalin denizkizim afiyet olsun olsun canım hazır mantı yemiyorum ev de yapamıyorum oysaki çok severim 🤷🏻♀️
Kestanesekeri Leylaalin bizim de mercimek köftesi ve beyaz tarhana çorbası var yoğurtlu şu dönemde salatadan tiksindim 😂
oykuduru21 Leylaalin keşkek, lahana sarması, tavuklu pilav, salata karışık bir menü herkes başka birşey seviyor 😂
Nur000 Leylaalin esim gelirken firindan hamur almış iki tane ondan yaptim bende 😂 hamile oldugum icin ugrasma bos ver diyor
asyahumam Leylaalin nefis yemek tariflerinin ilk çıkan pizza hamurunu yarıya düşürün harika oluyor tam iki tane büyük boy pizza yapıyorum hep ondan yaparım bayiliyor eşim
Leylaalin Busracobann Masallah 😂 bende eşime arada diyorum ben nasıl yogurum diyor 😂😂 et yasak olunca yiyemiyorum ama doğumdan sonra hemen çiğ köfte yaptıracam anneme