724mari Sizce kanguru tipi ana kucagımı yoksa penye slingler mi daha kullanışlı hem anne hem baba için ? 🌺🥰
metehaninannesiii 724mari bende kanguru tipi ana kucağı düşünüyorum en azından iş yaparken önüme takarim onu diye
Serendipity 724mari kanguru tipi yenidogan icin uyumlu olmasi gerekiyor onlarin da fiyatlari biraz yuksek eger yenidogandan itibaren dusunuyorsaniz mutlaka yenidogan uyumlu olanlardan tercih etmeniz gerekir diye biliyorum
Zeynepdsdmr 724mari ben kangru kullandım tavsıye ederım canım cok konforlu oluyo ben yuruyuslere de onla cıkardım
724mari metehaninannesiii yeni dogan bebekler onda rahat edemez ilk aylar diye duydumda tecrübemde yok ilk hamilelik ondan sormak istedim😌
metehaninannesiii 724mari aynen ilk zamanlar olmazda ilk zamanlarda ailem yanımda olacak birde oyun minderi düşünüyorum ona da koyarım
ikiponcik_annesi Bendee eylülde kızım okula başlayacak oğlumda 3 aylık falan olacak sling alayım diyorum ama kararsızım onuda uğraştırıcı diyolar yaa
724mari ikiponcik_annesi aynen baglaması ugraştırıcı ama rahat diyorlar kanguruyuda cok övüyorlar 🤷♀️ Galiba kanguru daha baskın 😂