KMerveK Kızlar ikinci dozu oldum ilkinde 5 gün ağlaya ağlaya ağrı çekmiştim ihmal ettim kaçtım biraz şimdi oldum geldim ama nasi korkuyorum yine o agrilari yasiycam diye anlatamam agri olmadan bi önlem filan var mi tavsiye firlatin üstüme acil😂
Taze_gebe KMerveK yok galiba🧐🧐🧐 ben de nisanda 2. Ci olucam üç gün kadar üstüne yatamamıştım hafifledikten sonra yatmaya başladım 😤
Happy58 KMerveK bende bugün ayni seyleri yasıyorum psikolojik agrı hissediyorum ya 😂maalesef hiçbir çözümü yok çekicez
Serpil-3 KMerveK ikinci de ilki kadar çok ağrı olmuyor benim 1.de kolum şişti morardı ben ne bileyim dr gitmedim meğerse cildim reaksiyon göstermiş aslında öyle olmazmış 2.de krem verdi çok şişmedi ve morarma olmadı
Orticci Benim ilkinde aşırı ağırdı ikinci de hiç ağırmadı tek önerim aşı olduğun gün kullanma kolunu ve asla üstüne yatma sonra ağrı olmuyormuş ben ilkinde üstüne yatmışım
KMerveK Serpil-3 hemşireye sordum da belli olmaz sinire denk gelmesi bünyen vs göre değişir dedi bana da insallah benimki de agrimaz
KMerveK Esrelf Allah senden razı olsun valla dediğini yaptım öyle rahatlattı ki anlatamam akşamdan beri sana dua ediyorum
Mrc34 KMerveK geçmiş olsun benim de ilki çok agrimisti fakat 2. De sadece sizlanma falan hissettim rahat geçti
Esekoldurengunes İkincide ilki kadar bir ağrı olmuyor. Benim hatta ikincide hiç ağrım olmadı 😊 Ağrı olmaması adına yine de buz koyabilirsiniz, bana ilk dozda iyi gelmişti.
Baloncuk41 Benim hic ağrım olmadı sadece bilmeyen biri inadina oraya bastirdi o zman cok acidi o kadar 2. 1 ay sonramı yapiliyo sağlık ocağındakiler bisey söylemedi bende sormayı unuttum
KMerveK Baloncuk41 banada bisey demediler aramadilarda bende heralde tek doz oluyo dedim birazda kaçtım bugün gittim beni kimse arayip bilgilendirmiyo dedim doğuma 3 4 hafta kaldı gel vuralım dedi vurunmuş bulundum kaçış yok galiba 🙄😂 doguma kadar vurunulabiliyomus